Smilemisty bak güzel kardeşim mart da atamanız olacak gidip gelip adamın sinir uçları ile oynamayın
mart da 3 ncü atamanız olacak bizim amacımız 5000 kadronun marttaki 2500 ile alakasız olmasıdır
gidip gelip konuyu aynı yere çekmeyin zira hep iyi niyetliyimdir ama artık kalp kırma noktasına kadar gelecem bu gidişle
sizlerin mart ayında ki atamanız garanti be güzel kardeşim gidip gelip ne evham yapıyorsunuz, koskoca bakan canlı yayında martda 3 ncü atama olacak dedi
bırakın da 2018 e ilk defa girenler şimdiden haklarını savunsun
her yerden kafa uzatmayın be abicim yemin ederim sıkıldım cevap yazmaktan ya
beni tanıyorsun ben niye 3 ncü atama olmasın diyeyim ya, benim yazdığım yazıda 2500 verilen atama kardeşlerimize ayrı açılmalıydı bizlere müjde diye 5000 alım yapacağız 2018 de deyip kelime oyunu yapmayın yazıyoruz
onlarda ilgileneceğiz yazmışlar titizlikle
biz 2018 de sınavdan sonra en az 5000 kadro istiyoruz ilk atmaya bizene 3 ncü atamadan yaw
isterse 3 ncü atamaya ayrı 10 bin kadro açılsın bizene
artık sıkıldım şu 3 ncü atama bekleyen kişilerin saçma sapan yorumlarından
kardeşim bizene bizene bizene
mart ayında gidin tercihlerinizi yapın sizin bizimle ne işiniz var arkadaş
bi durun ya ALLAH PEYGAMBER aşkına ya
eğer 3 ncü atama ile ilgili bir problem olacaksa bu yazdıklarım sana şeref sözü veriyorum atanmayı bırak tercih bile yapmam
biz o kadar mı alçağız, az çok yazdıklarımı bilirsin tanırsın
yaw biz diyoruz ki müjde dediniz 5 bin alım dediniz 3 ncü atama zaten yapacaktınız bu en doğal hakkınız dı kelime oyunu yapmayın diyoruz
bize sınava ilk girenlere en az beş bin kadro vermek zorundasınız diyoruz
sizen yüzde bir milyon mart ayında tercih yapacaksınız ALLAH aşkına ne iptalinden bahsediyorsun sen

ALLAH aşkına bize karışma hocam bırak da sınavdan sonra iş işten geçmeden haklarımızı savunalım bilinçlensin insanlar
normalde sınavdan sonra haziran da tercih yapmamız lazım iken ne ol du biliyor musun ??
ekim kasım aralık 'a attılar kimse fark etmiyor hala
ya işte bu yanlışı insanlara duyurmak için bırakda bağıralım çağıralım
bize ne sizin 3 ncü atamanızdan
atanacaksın rabbim o günleri gösterecek sana sabır et
ama gidip gelip de şu 3ncü ataması yapılacak kişiler önümüze dikilmesin zira artık kaldıramıyorum
atanacaksınız atanacaksınız arkadaşlar sizlik bir şey yok ya
hadi ALLAH kalbimize göre versin ne diyeyim aşırı moralimiz bozuk, görülmemiş bir haksızlık ile karşı karşıyayız
en ücüzü yanı ise hala sınava giren yüz bin kişiden sadece bin kişi farkında
çoğu bilmiyor anlatıyorsun dahi anlamıyor
eğer sen hala 3 ncü atamaya karşı tavırların var diyorsan sen tercih yapana kadar şerefim üstüne yemin ederim bir daha bu konu hakkında yorum yapmam , tek bir yere dahi başvurup hakkımı savunmam
ben neden bir başkasının hakkını gasp etmek için mücadele edeyim ?
3 ncü atamayı babaların keyfine mi veriyorlar, mecbur verecekler di zaten
size normal de 2 nci atamada 5000 kadro vermeleri gerekirken zaten U dönüşü yaptılar son an da
bu sizin 3 ncü atama hakkınız hatta rakam az bile
bizim amacımız çıkıp kürsülere MÜJDE MÜJDE 5 bin kişi alacağız 2018 de demeleri
neden 3 ncü atama yapacak kişiler ile biz ilk girenleri karıştırıyorsunuz diye sitem ediyoruz
siz devlet olarak zaten 3 ncü atama yapmak zorundasınız neyin müjdesi bu ???
zaten adamların 2 nci atamada 2500 rakamını kırdınız salak mı sanıyorlar bizi
işte kelime oyunu yaptılar sınava ilk kez girenler hala diyor ki beş bin kadro verilmiş abi diyorlar
anlamamışlar
kardeşim bizim sitemimiz işte buna
eğer ALLAH şahit sen hala diyorsan ki 3 ncü atamaya karşıymışım ben sana şeref sözü tek bir kelime edersem nefes almak haram olsun bana