Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS başvuruları ne zaman?

eser37

Üye
Konular
63
Reaksiyonlar
1
Selam arkadaslar 2018 EKPSS başvuruları başladımı başlamadıysa ne zaman basvurabılırız

Merhaba iyi günler . Ben ekpss hazırlanıyorum 2018 sınavı için size birkaç sorum olacaktı .

6 şubatta başvurular .

2016 da ilk atama da atanan var mı kaç puan 'la atandınız ve hangi düzey de

mart 2018 tercihlerinde puanlar kaça düşer

68 puanla atanabilir miyim lisans

Arkadaşlar bu akşam ki haberde başbakan açıkladı ekpss den alınan puan 4 yıl geçerli diye hayırlı olsun

yani 2018 de snava gırenler dıgerlınıne gıremıyceklermı yada gırmelerıne gerek yok mu puan yukseltmek ıstıyenler gırebılır herhalde

fasfor girebilirler bence ama iyi olmuş bu karar ve bence aldıkları puan girmek istediği bölüme yetiyorsa kişinin 4 sene boyunca atanamaması durumunda çok iyi olur tekrar tekrar sınava girmek zorunda kalmaz

merhaba arkadaşlar ekpss sınavına girmeyi düşünüyorum ancak nerelere müracaat etmeyelim? engelim ortapedi

Ekpss sinavi ne zaman arkadaslar
Ortaogretim mezunuyum nereye ne sekilde basvuru yapmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim

Sınav 22 nisanda. Başvurular şubatın ilk haftası gibi başlıyor.

Sosyal hizmetlere galiba ilk başvurular irasan yapılacak saha sonra ÖSYM kayıt bürosuna gideceksiniz engelli hattını arayip ayrıntılı ve net bilgiyi alın bence

Başvurular 6-21 Şubat arası olucak, sınav 22 Nisan'da, 60 dakikalık bir sınav, 60 soru sorulacak, konular Türkçe matematik tarih coğrafya ve vatandaşlık derslerinden geliyor, 17 Mayıs'ta da sonuçlar aciklanicak...herkese kolaylıklar

Üst Alt