Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPPS sınav giriş yerleri ne zaman belli olur?

2018 EKPSS sınav yerleri belli oldu

Hayırlısı olsun öncelikle arkadaslar ösym sayfasından ögrenebilirsiniz cıktı almayı unutmayın.

E KPSS SINAV GIRIS YERLERI bellı oldu

sınav gırıs yerını ogrenmek ıcın osym sıfresıyle aıs.osym.gov.tr adresıne gırıs yaparak ogrenebılırsınız

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına başvuran adayların sınav giriş belgeleri erişime açıldı.
12 Nisan 2018 Perşembe 17:27

Sınava sadece sınava giriş belgesi ile kimliği mi götürüyoruz engelli kartı da gidecek mi arkadaşlar daha önce sınava girenler yardımcı olursanız sevinirim

Aynen metroyla gidim dedim kart sokmuyolar neyle gitcez:D

herkes için söylüyorum ☺Yollar sorun etmeyiniz kamu ile bağlantılı herkes yardımcı olur
arayın polis imdat acil ambulans onlar bile götürür

ya ben anlamıyorum engelli sınavında neden asansör olmayan okula verilir birde 5.kat geçen sınavda da aynısı oldu bu yılda aynı asansör yok 5.kat

Akinetoon

E devlet şifren varsa onla giriş yap

Yeni şifre ösym verir

Akinetoon

Şifremi, unututum kısmından tabiki bilgilerini gir ilerle bu kadar.

giriş belgesinin çıktısı tek sayfaya sığmıyor değil mi sizde de ?
alttaki uyarı kısmında 2. sayfaya taşıyor

exelans
Neden ÖSYM kayıt olurken merdiven cikamaz diye işaretlemeyi Yaptırmadınız görevliye, galiba çıkabiliyorsun.

Alttaki uyarılar önemli değil Onu çıkartmasanda olur Marcus

Ekpss belgeler

Arkadaş sınava girerken giris belgesi kimlik ve saglık raporu mu lazım

Kara88

Bildiğim kadarıyla sağlık raporu lazım değil.
Çünkü sağlık raporu aşamasını çoktan geçtik.

sınav yerleri hakkında

selam arkadaşlar bu sınav yerleri açıklanmadımı 9-10 gün kaldı

selam arkadaşlar açıklanmış tşkler

acıklandı aıs.osym,gov,tr adresınden osym sıfrenle ogrenebılırsın sanırım e kpss yı soruyorsun

Herkese iyiakşamlar.
Sınava bende gireceğim,, bugün giriş belgesine baktım okulda engelli salonu olarak yazıyor. Engelli salonu derken nasıl bir salondan bahsediliyor,, ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Üst Alt