Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPPS sınav giriş yerleri ne zaman belli olur?

kafkasyali

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
selamun aleyküm 2018 ekpss sınav giriş yerleri ne zaman belli olur ve engellide yaş sorunu varmıdır

Yok herkes eşit girecek 18 olsun 40 olsun
13-14 Mart'ta son kayıt varmış, 2 hafta sonra da belli olur ňerde gireceğin

he man 13 14 mart deniliyor acaba 14 mart gece 12 ye kadar mı?????

Olsa ne olacak, o zamana kadar geç kalmazsın herhalde ☺

EKPSS sınavına giriş yerimizi nasıl öğrenebiliriz?

Merhabalar arkadaşlar sınava 1 aydan az bir süre kaldı artık son çalışmalar yapılıyor muhtemelen herkese kolay gelsin her şey gönlünüze göre olsun. Benim soracağım soru sınava nerede gireceğimiz ne zaman açıklanacak ve nereden öğrenilecek? Bu konuda yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

BulutBaydar kardeşim önümüzdeki haftaiçi açıklarlar diye düşünüyorum. Ösym resmi sayfasından ögrenebilirsin.

Genelde 2 hafta kala açıklanıyor ama daha erkene alabilirler belki bu dönem

EKPSS giriş yerleri ne zaman belli olacak?

arkadaşlar bu sınav yerleri nezaman açıklanır

Kardeşim mrb benimde bir sorum var şimdi şubat ayında başvuruyu yaptım sınav harcını yatırdım ama ais girince sınav yeri veya başka bişey çıkmıyor parayı yatırdğım ve okulda çekilen fotoyla beraber bir çıktı var ekstradan osym falan başvurucakmıyımsınav yeri için?

mehmet_1071 aynısı bizde de öyle ekran çıkıyor kardeş merak etme. sınava 19 gün var daha. birkaç gün sonra açıklandığında Ais'e girdiğinde o ekranda görünür nerede gireceğin. ekstradan başvuruya gerek yok.

Hala açıklanmadı mı sınava nerede gireceğimiz? Nereden takip edebiliriz nerede yazar? Bana yardımcı olacak var mı

çabuk Açarlanırsa ne olacak
İtiraz ediliyor mu ki Neden ek süre verilmedi diye

Zorro

Nerede gireceğimizi bir an önce öğrenirsek sınavdan önce okulu gidip görürüz sınav günü okulun yerini bulmak zor olur

Ya bu hafta içi yada hafta sonu .
12 Nisan _ 16 Nisan arası açıklama sınav giriş yerleri.

Sınav giris belgesi daha cikmadi mi bilgisi olan var mi

ais osym ye bakiyorum giris belgesi yok cikti mi ne zaman cikar

Saat 10:00'dan önce sınav binasına giriş yapınız. Bu süreden sonra sınav binasına giriş yapılamayacaktır. Öyle yazıyor

Saat 10:00'dan önce sınav binasına giriş yapınız. Bu süreden sonra sınav binasına giriş yapılamayacaktır.
Dikkat!
Sınava Giriş Belgenizi
Aldığınız çıktıda fotoğrafınızın olduğuna, Ad, Soyad, TC Kimlik No gibi bilgilerinizin görünür olmasına dikkat ediniz.
Öyle yazıyor

Üst Alt