Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017'de kura usulu engelli alımı olacak mı?

pirlo21 ilkokul-ortaokul mezunları kuraya giriyor ve onlarda puan sistemi olmuyor. Ortaöğretim ve üzeri mezunlar kpss'ye giriyor ama onlar da sadece kendi öğrenim durumlarına göre açılan kadrolara tercih yapabiliyor.

ankiloz ben lisans mezunuyum ama bolumum uluslarası ılıskıler yanı bolumumle kadro olmaz ama nelere basvurabılırım peki memur hızmetli sosyal yardımlasma gbı seylere mı basvurabılcem ????

pirlo21 mezun olduğun bölüm ile ilgili alım yapılıyormu bilmiyorum. Lisans mezunları için hizmetli kadrosu açılıyormu onu da bilmiyorum. Bunun dışında tercih edebileceğin tek kadro GİH Memur kadrosu. Hizmetli kadrosu açılırsa onuda seçebilirsin tabi.

Lisans için çok az sayıda,tek tük hizmetli kadrosu açılabiliyor. Tercihlerinizi öncelikli olarak kesinlikle memurluk olarak yapınız. Hizmetli yazarsanız rahatsızlığınız nedir bilmiyorum;ama genel olarak gözünüzün yaşına bakmazlar her işi yaptırmak isteyebilirler.

RssCip ankiloz denemelerde 75 80 arası alıyorum gercek sınavda da bu sekılde bı puan alırım buyuk ıhtımal. memurluk cok yer gelıyor 2017 atama puanlarına gore . benım merak ettım lısans olarak ne gbı yerlere muracaat edebılırım mesela sosyal hızmetlere edebılır mıyım ? memurluk var verı hazırlama var bunlara muraacat edebılıyormuyum ?

Merhabalar 48 raporum var bu yil ilk defa ekpss ye giricem acik lisede okuyorum 1 yil sonra mezun olucam insallh sormak istedigim istersem sinavada girebilirmisim gecerlilik suresince mezun olacagim icin istersem kurayada hangisi benim avantajima olur sinava girip nerdeyse iki yil mezun olmayi beklemekmi kuraya girip sansimi denemekmi hic bir bilgim yok sistemin ilerleyisiyle ilgili lutfen bir fikir beyan edin simdiden tesekkurler

VHKİ (Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni): Bilgisayar Sertifikanız varsa veya örgün öğrenimden bilgisayar dersi alıp geçtiğinize dair elinizde belge mevcutsa olabiliyorsunuz.

Memurlukta hemen hemen her yeri yazabilirsiniz.

Lâkin memurluk yazarkende çalışacağınız kurumları iyice araştırınız bence şura güzeldir diye yazmayınız.

universite de bilgisayar dersi aldım o gecerlı oluyor mu ???? cok ıyımıs ya ozaman

Üst Alt