Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017'de kura usulu engelli alımı olacak mı?

ferican68

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2017 yılında engelli alımı olacakmı 2016 da başvurduğumuz gibi ilk okul mezunuyum 2016 da başvuru yaptım nasip değilmiş kurada çıkmadı 2017 de de kura varmı birde başvuruyu yine sosyal politikalar dan mı yapılacak ?????

2017 Engelli Kurası Ne Zaman? Başvuru Nasıl Oluyor?

merhaba arkadaşlar, konu hakkında hiç bilgim yok , yardımcı olursanız sevinirim
bir tanıdığım ortaokul (ilköğretim) mezunu ve %80 engelli. kamu alımlarına girmek istiyor. biraz araştırmayla ortaokul mezunlarının ekpss'ye giremediğini, sadece kura ile girebildiğini öğrendim. kura ne zaman? başvurular nasıl , hangi belgeler isteniyor? bir de ömss diye bir şey varmış, hala yürürlükte mi?
şimdiden teşekkürler.

Bilen arkadaşlar yazar mısınız bende bu konuda bilgi edinmek istiyorum

merhaba degerli arkadaşım ömss nin adı değişti ekpss oldu kura uslülüne gelince kimlik fotokopisi engelli belgesi ( saglık kurulu raporu ) yuzde kırkve üzeri ilk okul diploma fotokopisi ile aile sosyal bakanlıgından alınan ön kayıt belgesini ösym ile ilgili kayıt bürolarına başvuruyosun ( herhangi bi lise üniversite ) en yakın ekpss sınavı 2018 yılında tabi ilk okullar sınava girmeyip kura tercihlerini yapıorlar bunlarında kodu 999(ilkokul)-1000(ortaokul)-1001(ilköğretim) ile baslayan kodları secip kuranın size vurup vurmadıgına ösym sitesinden şifreniz ile bakıorsunuz bir kayıt yaptırdığınızda iki yıl gecerlidir 2 yıl boyunca her kuraya tercih hakkınız bulunur her tercihde 30 tercih hakkınız bulunmakta yardımcı olabildiğimse ne mutlu herkezin allah gönlüne göre versin saygılarımla

ben 2016 yılın da 30 tercihi de seçtim ve
çıkmadı bu sene ücret felan yatirmam gerekiyomu yoksa ösym giriş sayfadan direk başvuru yapacakmiyim teşekkür ler
saygılar.

sezerer

merhaba sevgili arkadaşım hiç bir para yatırmıcan direk ösym sitesinden tercihini yapıcan temmuzda parayı 2018 yılında yatırıcan tekrar basvuru için oda cüzzi bi rakam 15 lira falan ilk gireceklerde aynı 2018 yılında kayıt ve kayıt yenileme olucak ondan sonra 2020 ye kadar hiç para vermeden tercihlerini tercih tarihlerinde yapacaklar

slm szofrenık arkadasım ben 48 yasındayım ,2014 yılında ösym,den sıfre aldım evraklarımla beraber kayıt oldum,ama kurada 30 tercıh yaptım cıkmadı ılkokul mezunuyum,benım tekrar sıfre almam gerekıyomu,ösymden,tercıh yapmam için ,bu temmuzda tercıh yapabılırsın yazmısın yukarıdakı arkadasa,2018 yılında klura varmı ,2014 aldıgım sıfreyıu ösym kabul edermı,48 yasındayım yardımcı olursan cok sevınırım

selocanlar

merhaba degerli arkadasım bida sifre almana gerek yok bende 2014 yılında aldıgım sifreyi kullanıyorum 2018 yılındada 2020 dede kura var temmuzda 30 tercihini aynı sifrenle yapabilirsin tabi 2016 yılında kayıt yenileme yaptıysan

2 Kura bilgi

Merhaba arkadaşlar 2 kura atamasi başvurusu kayıt ne zaman başliyor

Merhaba kura tercihleri nezaman yapılıyor arkadaşlar

Mayıs ayında ösym bürosundan kayıt yaptırıp temmuzda tercihler yapılıyor

Cengiz68

kusuruma bakma ben yanlış anladım yanlış yönlendiren o kadar kişi varki insanlar terettütde kalıp tekrar başvuru yapmak için yoruluyorlar anlamsız o kadar yorum oluyorki bende sizi onlardan sandım bu senenin mayıs ayından bahsettiginizi düşünerek sert tavır sergiledim kusuruma bakmayın özür

Şizofrenix, ben 2016 da kayıt yenileme yapmadım. Siteme bu yönde ne bir uyarı ne de bir bilgi geldi. Başvuru yapamayacak mıyım yani. He bu arada 2016 yılında başvuru yapabildim bunuda bildireyim

pozitif enerji

Değerli arkadaşım 2016 yılında evrak işi olmadan bankaya kayıt yenileme işi için 15 lira yatırman gerekliydi kayıdını tazelemeden tercih işlerini nasıl yaptın anlamış değilim temmuzdada tercih yapabilirsen yap ama üzüntüyle bir prüz cıkar die tahmin ediyorum keske yatırsaydın 15 lirayı 2016 mayısında

mhrrd
rica ederim saygıdeger arkadaşım yardımcı olabildiğsem ne mutlu allah herkezin gönlüne göre versin

Şizofrenix 15 lira yazısını görünce kafamda geçen yıl ile ilgili bişeyler belirdi. Sanırım yaptıkta ben hatırlamıyorum. Yoksa başvuru olmazdı sonuçta dimi ?

evet sayın arkadaşım galiba sen yenilemeni yapşıssın unutmussun yoksa sisteme giremezdin temmuzda 30 tercihini kaçırma inşallah biride sen olursun temennim herkezin atanması
gecen tercihim hep milli eğitim bakanlığıydı ama gene cıkmadı 4 tercihtir cıkmıo :(

Kardeş çok teşekkür ederim ama sen temmuzda tercih yap demişsin kura başvuruları oldu da biz mi duymadık ?

degerli arkadaşım kura tercihini temmuzda yapıcaksın işte başvuru derken anlamadım 2016 yılında sen kayıtını yenilediysen temmuzda tercihini yapıcaksın kura usulu ile başvurudan kasıt demek istediğini anlamadım ? şuna acıklık getirelim 2016 yılında kayıtını yenilemiş ve kayıt yaptırmış olan kuraya tabi kişiler kayıt işleminiz 2 yıl gecerli olup ek kayıt yenileme söz konusu degildir son bir tercih hakkımız var 2018 yılının mayıs ayında tekrar kayıt yenileme ve kayıt işlemi yapılacaktır

Sanırım olayı kavradım ama ifade etmek zor. Yardımların için çok teşekkür ederim. Kandil gecesi hürmetine ALLAH hepimizin hayrına göre versin. İnşaAllah 5. tercihinizde istediğinize kavuşursunuz sizde

anlatabildimse ne mutlu bi yerde çelişkide kalmanız normal herkez çelişkide kalıo ben para yatırdım tercih yaptım cıkmadı dio bida para yatırıp tercih yapıcam sanıo onun için aydınlatıcı anlatabildimse ne mutlu kandiliniz mübarek mutluluğunuz daim şansınız hep yeşil ışıkda olsun hayırlı akşamlar

Samimiyetinize teşekkür ederim. Sizinde Kandiliniz Mübarek olsun. Hayırlı Kandiller

ben 2016 da hiç bir kayıt işlemi yapmadım hiç kaydım yok hiç kuraya girmedim şimdi kayıt yaptırsam bu yıl temmuzda kuraya girebilirmiyim şuan kayıt yaptırma durumu aktif mi

ist01

merhaba degerli arkadaşım en yakın kayıt işlemi 2018 nisan mayıs aylarında bu sene kayıt işlemi yok kayıt işlemi iki yılda bir oluyor

2016 yılımda kayıt yaptırmadım deyerlı arkadasım,ustelık sıfreömıde kaybettım yardımcı olursan bana mı8nnettar kalırım deyerlı kardesım,sızofrenım

merhaba bu kura isi nasıl oluyor ben ılk defa gircem kpss ye mesala atıyorum ben 80 puan aldım 60 puan alan adam kura da cıkarsa o mu atanır bana bırı acıklayabılır mı bunu _???

Üst Alt