Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017'de ekpss olacak mı?

Ansu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bilgisi olan varmı?? Veya olabilmesi için yapabileceğimiz birşey???

Son düzenleme:
inşallah seneye bu sınav olur yani bundan sonra her yıl olur diyeceğim ama zor gözüküyor.

Ansu

sınav iki yılda bir yapılıyor. 2018 de sınav olaçaktır. ama 2017 de ikinci atama yapılıçak.

evet sınav iki yılda bir yapılıyor doğru ama her yıl yapılması için kanun teklifi verildi diye biliyorum

Bundan sonraki EKPSS ne zaman yapılır?

Merhaba arkadaslar

Ekpss 2 yilda birmi oluyor yoksa heryil oluyormu.
Lisans mezunuyum rapor alabilirsem ekpssye girmeyi dusunuyorumda.

Bilgilendirirseniz cok sevinirim..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2017 de sınav yok kardeş 2018 de olur 2 yılda bir yapılıyor

Deme ya. :( tesekkur ederim rapor alirsam 2018e nasip artik.
Tesekkurler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sınavsız kura ile başvuru yaptım ben bi dahaki başvurular da mı 2 sene sonra

EKPSS ile atanma

Merhaba arkadaşlar, ortaöğretim düzeyinden EKPSS'ye gitmek istiyorum. Sağlık memuru ya da memur yahut da buna benzer atamalar için en az kaç almam gerek? Teşekkür ederim..

Yusufede

Sınavın yapıldığı senede sınavın iyi geçmesi durumuna bağlı kaç puanla atanıp atanamayacağın... Genel olarak şunun söyleyebilirim ilk 6 bin arasına girersen en kötü ihtimalle ikinci üçüncü tercihte atanırsın hayırlısıyla...

Evet arkadaşında dediği gibi puandan çok sıralama önemli 2014 teki 79 puanla 2016 daki 76 77 puan sıralama bazında aynı 2014 ekpss 3.alım sonrası puanlar 78 e düşerken 2016 ilk alımlarında 78 lere düşmüş durumda kısaca yüksek puan alan çok olursa 2014 teki gibi yüksek puan az alan olursa 2016 gibi olur tabi kadro sayısıda önemli

Yusufede

ilköğretim ve ortakol mezunalrı ekpss ye gremyor ...
sadce kura sistemyle alım yaplıyor..

ortaöğretimortaokul olmyurmu benmi yanlış bilyrum ?

Evet yanlış biliyorsunuz orta öğretim lisedir ortaokul degil

serden23

Yok kardeşim,,, ilkokul ortaokul kura çekimine başvurabiliyorlar. Orta öğretim (lise) mezunu veya ekpss tercih suresinde mezun olabilenler ekpss'e başvurabiliyorlar...

2. atama öne çekilip 2017 de ekpss yapılsa ne güzel olur.

2. atama öne çekilip 2017 de ekpss yapılsa ne güzel olur.
Aynen 2 yilda bir yapilmasi sacmaliktir. Sanki engelliler 2 yilda bir engelli oluyormus gibi. engelli haklarinin savunuculugunu yapanlar bu konuda da bir calisma yapip bu sinavinda her yil yapilmasi gerektigini duyurmamiz gerek.

Aynen 2 yilda bir yapilmasi sacmaliktir. Sanki engelliler 2 yilda bir engelli oluyormus gibi. engelli haklarinin savunuculugunu yapanlar bu konuda da bir calisma yapip bu sinavinda her yil yapilmasi gerektigini duyurmamiz gerek.
aynen katılıyorum size. özellikle engelli derneklere sesimizi duyurmamız gerekli yoksa yine iki yılda bir yapılmaya devam eder bu sınav

arkadaşlar iyi diyorsunuzda her yıl sınav olursa alımlarda ona göre düşecektir mesela 5000 alım yapılır olur biter dağılama göre kadro açılır örnegin ortaöğretime 2000 kadro verilir puanlarda 82,,,83 den aşagı düşmez ve hersenede böyle devam eder bu sefer hep yüksek puan alanlar atanır isyan çıkar yani sistem bence böyle daha iyi enazından 2. atamalarda puanlar düşüyor ve bi nebzede olsa orta derece puan alanlarda atanabiliyor haaa dersenizki hersene olsun alımlarda 10 BİN 15 bin olsun bu şekildede 2 yada 3 atama sonunda kadrolar tamamen dolar ve gelecek olan yeni engellilerede kadro verilemez

sarasota 2yilda 1 yapilmasinin avantaji var mi? Her sene yapilsin yariya dussun alimlar 2 yilda 1 yapilmasinin mantigi yok. Ozaman normal kpssde 2 yilda bir yapilsin. Ya da komple kaldirilsin ekpss.

normal kpssde 2 yılda bir yapılıyor zaten bazı kısımları hariç aynı yani kardeşim ayrıca yukarda bahsettiğim gibi puanlar 82,,,,,83 leri düşmez engelli sayısı azalırmı sanıyorsun malesef azlmaz sınava giren sayısına bakarsan hersene arttığını görürsün yani 10000 atanıyor bidahaki sınava 10000 çoğalıyor bu bakımdan heryıl olursa sürekli yüksek puan alanlar atanır ve çok fazla net çıkaramayan arkadaşlarımızda hersen boşa sınava girer

Lisans kpss her sene yapiliyor. 2 yilda yapilmasi ekpssye ciddiyeti azaltiyor yapilmis olmak icin yapiliyor. Eger her sene olursa daha ciddiye alinir.

rugu kardeşim lisans düzeyinde ekpss den kaç kişi giriyor zaten sayı çok az haaa ama olsun sayı azda olsa heryıl yapılsın diyorsan olabilir lisans için bu düşünülebilir ama diğerlerine gerek yok zaten normal kpssde de durum böyle

sarasota abi lisans mezunundan kac kisi girmis bu sene? Ins ekpssye gerek kalmadan kpssden ataniriz ins:)

umarım atanırsın ama normal kpss ye bakmadım lisanstan kaç kişi girmiş bilmiyorum hayırlısı olsun kardeşim

Üst Alt