heartless_ra
6 ay daha beklemeyi göze alan insan 2 ay için bu kadar konuşmaz.
Allah aşkına söylesene, ortada o kadar kriz varken hükümet nelerle uğraşıyor. Senden önce ben birkaç madde sayıyım uğraştığı şeylerle ilgili. Devletin içine sızmış bu kadar hain varken ve onların temizlenmesi ile uğraşılırken, içeriden ve dışarıdan ekonomik saldırıya maruz kalırken, bilmem kaç tane terör örgütü ile aynı anda hem içeride hem dışarıda mücadele ederken, askerlerimiz ülkemizin geleceği için sınırlarımızın dışında neredeyse her gün şehit olurken ve buna benzer daha onlarca sıkıntı varken, 2 ay gecikmelide olsa atama olacağına şükredeceğinize kalkmış bizi bir kenara attı diyorsun. Ülkede OHAL var, bu OHAL bitene kadar memur alımını durduruyorum deseydi hükümet o zaman ne yapacaktınız.
Benim kızdığım nokta bu işte. Bu kadar olaya rağmen memur alımı kesilmiyor ve atamalar devam ediyor ama hala hükümet suçlanıyor. Size herşey çok kolay görünüyor devletin içinde olmadığınız için. O neden öyle olmuyor, bu neden böyle yapılmıyor diye konuşup duruyorsunuz. Siz, devlettikiler veya hükümettekiler size gıcıklık olsun diye böyle yapıyor falan mı sanıyorsunuz. Adamların haklı bir gerekçesi olmasa neden böyle bir şey yapsınlar. Neden bu kadar insanın tepki göstereceğini bile bile kalkıp böyle bir gecikmeye karar versinler. Hiç düşünmüyor musunuz...??? Sürekli "Neden böyle yapmıyorlar..?? Neden şöyle yapmıyorlar..??" diye soru sorup duruyorsunuz. Milletvekili çıkmış açıklama yapmış mart-nisan diye vay efendim neden böyle söylemiş. Belki o milletvekili o tarihi söylediğinde planlar o şekildeydi ama sonradan hesapta olmayan bir şey oldu ve ertelenmek zorunda kalındı. Siz Çevrenize mart demişsiniz, dediğiniz gibi mart'ta tercih olsaydı bile bunun sonucu nisan'da açıklanırdı. En iyi ihtimalle işe başlamanız haziran'ı bulurdu. İlk atamada atanıp hala işe başlayamayanlar var güvenlik soruşturmaları nedeniyle. Aynı durumda kalmayacağını nerden biliyorsun.
Ne kadar yazsamda anlıyorum ki siyasi görüşler nedeniyle hükümet ağzı ile kuş tutsa bazı insanlara yaranamaz. Hakkınızda hayırlısı olsun diyorum ve konuyu kapatıyorum..
sipNOz
Evet sipNOz haklısın. Aşırı cehaletim yüzünden savunuyorum devletimi. Kusura bakma aramızda senin gibi Ordinaryüs profesörlerin olduğunu ve haddimi bildirebileceğini unutmuşum bir an..
Alican313
6 ay değil kardeşim. 2 ay ertelenmiş. hesabı düzgün yapalım. Koskoca devletin işi gücü yok oturup "ya şu engellileri nasıl kandırsak aceba" diye hesaplar falan mı yaptığını sanıyorsunuz. vardır bir gerekçesi ki böyle bir karar verilmiş. bunu anlayacak kapasitede olduğunu düşünüyorum.