Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016'dan sonraki EKPSS ne zaman yapılacak?

seca

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Ben Şuan Lise Mezunuyum. Üniversite olarak sağlık meslek üniversitesi alanından bu tercihlerde gideceğim inş. gideceğim fakat malesef EKPSS'ye önlisanstan giremeyeceğim. Biraz araştırdım Ortaöğretimde memur olmak için 90 ve üzeri almak lazımmış. Benim hiç matematik bilgim yok sözelim iyidir ama. Bu yüzden ortaöğretim sınavında ne yaparım bilemem. Ama üni bitince önlisanstan girince daha az bir puanla memur olabilirim sanırsam. Bilgilendirirseniz sevinirim.

15 adet matematik sorusu var?
2016 nisanda olabilir EKPSS , Ösym sayfasını takip edin..

officer

2016'dan sonraki sınav ne zaman olacak dedim. Abicim ben mantıksal matematik sorularını yapıyorum ama işlem olanları malesef tanesini 10 dkda falan anca çözerim bunada zaman yetmez. Ortaöğretimden sınava sorunsuz girip memur olma şansım varmı benim ?

2018 de olur sınavlar 2 yılda bir yapılıyor seninde dediğin gibi 90 üzeri puan alman gerekiyor bu sana bağlı bişe burdan yapabilirsin yapamassın kimse diyemez

Üst Alt