Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016'da hizmetli olarak atanan kişi yine tercih yapabilir mi?

izzet04

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
2016 da hizmetli olarak atanan kişiler memur olarak tercih yapıp yerleşebilirler mi ? :confused::confused::confused:

Yanlış hatırlamıyorsam sistemin kabul etmemesi gerek,tercih yapamıyorsun yani

Reinaldo

ben ilk defa memurluk tercihi yaptım. ama hizmetli olarak atanmış kişiler önüme geçebilri mi ?

Hocam bi arkadaş yapabilirsiniz dedi, çok karışık bi durum, emin değilim sanırım fazla bilgi kirliliği var bu konuda.

Reinaldo

aslında mantıklı olan 2018 ekpss ne kadar tercih yapamamaları çünkü sonuçta yerleştiler. eğer tekrar tercih isterlerse yine kadro alanlar onlar olur :/
biz yine kalırız sonuçta bende ilk atamda hizmetli verip yerleşebilirdim ama bir yıldır memur kadrosunu bekliyorum. benim 1 yıllık maaşım hepsi gitti.şimdi yine önüme geçerse haksızlık olur ?

Doğru olan zaten bu fakat en iyisi ösym arayip sormak

Ösym yi aramana gerek yok kardeşim, herhangi bi kadroya atanan kişinin hakkı bitmiştir. Yeniden yapılan sınava girip puan almadıkça tercih yapamaz. Yapılıcak olsa keyif için kurum değiştirir insanlar

Yapamaz zate tercih sayfasi acilmaz aca biliyosa yapsin

Atanan bir kişi bir daha tercih yapamaz ancak bir sonraki sınava girip tercih yapabilir diye biliyorum..

Üst Alt