Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016'da EKPSS kaydım vardı. Ama sağlık bilgilerim şimdi görünmüyor..?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
iyi günler. Daha önce 2016 ekpss girdim fakat;

ais.ösym ye girdiğim zaman;

MEB E-okul / YÖKSİS sistemi erişiminden kaynaklı bir hatadan dolayı eğitim bilgileri alınamamıştır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

yazıyor ve engel bilgilerime girdiğimde ;

Geçerliliği devam eden Sağlık Durumu / Engel Bilgisi bulunmamaktadır. yazıyor.

bu durumda ne yapmam gerekiyor ?

2018 ekpss önceden kayıtlı olnlar yeniden kayıt yapacaklarmı. (kura usulü)

merhaba ARKADAŞLAR 2018 EKPSS KAYITLAR BAŞLADI ŞÜKÜR. 2016 da kayıt yapmıştım şimdi sisteme girdiğimde SAĞLIK DURUMU BİLGİLERİM, BÖLÜMÜNDE -Geçerliliği devam eden Sağlık Durumu / Engel Bilgisi bulunmamaktadır.
BAŞVURULARIM TERCİHLERİM BÖLÜMÜNDEDE. Başvuruya Engel Durumlar
Sistemde kayıtlı EKPSS Engel bilginiz bulunmadığı için AİS'den başvuru yapamazsınız.

Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı işleme devam edemezsiniz.

Başvuru Adı:
2018 ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI
YAZIYOR YENİDEN KAYIT OLMAMMI LAZIM VE NERDEN OLMAM LAZIM BİLGİSİ OLAN BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİZ TEŞEKKRLER.

ilk sorunun olan ' [FONT=sans-serif]Geçerliliği devam eden Sağlık Durumu / Engel Bilgisi bulunmamaktadır. ' bende de çıktı ayrıca bende foto eski olduğundan günceleme yapmam gerektiği vurgulandı bende bağlı bulunduğum milli eğitime gittim fotomu çektiler bilgileri güncellediler , [/FONT][FONT=sans-serif]Geçerliliği devam eden Sağlık Durumu / Engel Bilgisi bulunmamaktadır. yazısı devam etmekde ekran görüntüsünü de memura gösterdım problem yok dedi .

sonra geldim ödeme yaptım ve ödeme sonrası gene hata verdi ama şimdi baktım güncelleyebiliyorum sorunum çözüldü [/FONT]

EKPSS Sağlık Durumu/Engel Bilgisi bulunmamaktadır yazması olağan mı?

[FONT=Helvetica]Kaydı yaptım şifremi aldım [/FONT]
[FONT=Helvetica]SAĞLIK DURUMU / ENGEL BİLGİLERİM Kısmında birşeyler yazıyor mu bende "Geçerliliği devam eden Sağlık Durumu / Engel Bilgisi bulunmamaktadır." diyor yardım edebilecek birisi varmı ?[/FONT]

Sorun yok ki bunda. Benimki de öyle yazıyor. Hemde kaç senedir

Bir sorun olmaz yani ilk defa giriyorum o yüzden soruyorum kusuruma bakmayın :)

Estağfurullah ne demek. Tabiki soracaksiniz

Affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum. Ben yeni rapor aldım ve bu sene ilk defa EKPSS'ye gireceğim 2 gün önce ÖSYM merkezine gittim başvurumu yaptım ancak engelli raporunun bir kopyasını ÖSYM Ankara merkezine posta yoluyla bildirmek gerek diyorlar. Bir bilginiz var mı siz daha önce ÖSYM Ankara merkezine bildirdiniz mi engelli raporunuzu?

Osym merkezine gitmeden önce aile ve sosyal politikalar bakanligina gitmeniz gerekiyor onlar belgeni aliyor kaydını tutuyor ondan sonra osym merkezine gidip sinav başvurusu yapıyorsunuz. Anladigim kadariyla siz önce osym burosuna kayida gittiniz. Bakanlığa giderseniz halledeceklerdir.

derviskadem

Yok yok ben önce Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne gidip orada raporumu onaylattım sınav için. Ardından ÖSYM merkezine gittim sınav başvurusu yaptım. Buraya kadar da bir sıkıntı yok. Ama şöyle bir şey varmış engelli raporunu ek olarak birde Ankara ÖSYM merkezine posta yoluyla göndermemiz gerekiyor diye bir söylenti var. Hatta söylenti değil ÖSYM'nin daha önceden yapmış olduğu açıklamada okudum bunu. https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/SAGLIK/SaglikDurumuEngelBilgiFormuAciklama.pdf

Böyle bir durumu ilk defa duyuyorum. Ben bu sene 2.kez gireceğim sinava. İlk kaydimi dediğim gibi aile ve sosyal politikalara giderek ordan da osym ye giderek basvurumu tamamladım. Bugunde sadece osym ye gidip fotoğrafımı yeniletip basvurumu tamamladim. Hicbiryere bir belge göndermedim gönderildiğini de duymadim.

derviskadem

Bende bu konu hakkında çok ikilem olduğu için pazartesi ÖSYM merkezine gidip soracağım onlarında net bir bilgisi yoksa Ankara ÖSYM’yi arayacağım. Net bir bilgi olsun en azından. Ona göre zamanında göndeririz bizde.

Üst Alt