Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Şubat'ta EKPSS kura ile engelli alımı açıklandı mı?

ersin_67

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar şubat ayı içinde kamuya kura ile engelli alımı olucakmı bilgisi olan varmı

2014 yılında başvuru yapmış kişiler için yeni alım olmayacak. 2016 yılında yeni ekpss sınavı ve yeni kura başvurusu yapılacak.

EKPSS'ye Başvuru: 23.02.2016 - 09.03.2016 Kuraya Başvuru: 03.05.2016 - 16.05.2016 tarihleri arasında yapılacak.

bu başvuruyu nereye yapıcaz

ben 2010 da sınava girdim ilköğretim mezunuyum 2010dan sonra kura usulü alımlar başladı ve her yıl kuraya girdim şimdi ben mayıstamı başmuvuru yapabiliyorum

Evet belirtilen tarihler arasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne giderek başvurunuzu yapacaksınız.

2014 yılı Ekpss başvurusu için adayların izleyeceği yol aşağıdaki linkteki gibi anlatılmış, 2016 yılında yapılacak olan ekpss sınavında da yine bu şekilde başvuru işlemleri yapılacaktır.

http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/EKPSS/AdayIzlenecekYolEKPSS.pdf

Benim bi sorum olacak bu aday başvuru formu nedir? daha önce dolduran biri var mı?

Üst Alt