Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 orta öğretim ekpss memur olmak için kaç net gerekir?

Konular
26
Reaksiyonlar
0
İyi günler ben de nisanda yapılacak sınava başvurdum. Ayağımdan rahatsızım %56 raporum var. Şimdi benim sorum genel yetenek denemelerinde 25 netin altına içmiyorum ama genel kültür de 10 maksimum 15 net arası sizce memur olma olasılığım var mı genel yetenek ve genel kültür puanı ne kadar etkiliyor?
Yardımcı olursanız sevinirim

Cevabınız için teşekkürler peki netin hangi bölümden olduğunun önemi var mı

Akın SEYİS
tabii ki 15 matematikten full yaparsan çok iyi mesela standart sapma var kimsenin doğru yapamadığı soruyu doğru yaparsan daha iyi puan verir

muhammed37
30 net çok az 60 soru da en az 40 yapman lazım

öncelikle hangi öğrenim durumundan gıreceksın lise , önlisans. lisans , ben ön lisanstan 500 sıradaydım ilk atamada atanmıştır. ama lise den giriyorsan cok iyi puan yapman lazım bunun içinde 50 net yaparsan rahat olur

Merhaba arkadaşlar ön Lisanstan giren kaç net yapması lazım

Başlıkta belirttiğim gibi orta öğretimden gireceğim sınava siz kaç puan ve netle 500. Sıradasınız?

İlk defa gireceğim lisan iktisat ilk atama için 30 35 net yeterli mi acaba ya da kaç net yapmam lazım kaç puan almam lazım ilk atama için arkadaşlar..

Aday sayısı ve kontenjan miktarı belli olmadan yapılan tahmin kafadan sallamaktan farksızdır. Üstelik sınavın seviyesinin ne olacağıda belirsiz... Bence aday sayısı önceki iki sınavdan fazla olacaktır. Kontenjan miktarıda daha az olursa çok daha fazla çalışmak gerekir.

Üst Alt