Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye nerede gireceğiz?

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar sınava hangi ilçeden nereden gireceğiz ?

izmir kuzey - güney diye çıkar klavuzda semtler bellidir sen nereye yakınsan orayı seçersin. yalnız ekpss belii merkezlerde olabilir hepsi tercih klavuzunda var

Başvuru sırasında hangi il ve semtleri sınav yeri olarak seçtiyseniz,
O yerler içinde herhangi bir okulda sınava gireceksiniz.
Sınav yerleri henüz açıklanmadı
ÖSYM sitesinden takip edebilirsiniz.

ne zaman açıklanır sınav yeri

Sınava 10 gün kala, açıklanacaktır bence.

Arkadaşlar sınav yerini nasıl öğreneceğini bilen varmı ?

Daha her hangi bilgi yok nette günlük takip ediyorum herhalde daha açıklanMadi

ÇokTeşekkür ederim bende takip ediyorum acaba gözden kaçırmış olabilir miyim demistim. Arkadaşlar lütfen öğrenen paylaşabilirsiniz burada teşekürler

Sınvadan bir hafta önce belli olur. Eskiden sınav giriş belgelerini postayla eve gönderiyorlardı şimdi direk internetten çıktısını alıp sınava giriyorsunuz.

Arkadaşlar Selamünaleyküm hepinize, BU İŞLERİ BİLEN BİRİSİ, bu sınav yerini öğrenme ve sınava giriş kağıdını ne şekilde alacağımızı DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıklarsa iyi olur. Netekim engelliler sitesindeyiz ve engelliyiz, değil mi?

Şuan ÖSYM sitesinde sınava nerde gireceğimiz yayınlanmadı.Yayınlandığı paylaşalım.

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2016 Ekpss Sınav Giriş Belgesi

kılavuz da 10 gün önceden belli olacak diyor şimdi baktım henüz belli olmamış. acaba yarın mı belli olacak?

Üst Alt