Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye Lisans olarak başvurabilir miyim?

xayos

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
slm
açıköğretim üni.işletme okuyorum
daha önce lise ekpss başvurdu atmadın fakat lisans okuyorum 2016 başvuru lisans olan başvurabilir ? lisans atama % kaça girebilir?

xayos Eğer 2016 yılında mezun olacaksanız yada o tarihte mezun olmuş oluyorsanız Lisans olarak girebilirsiniz sınava.
Lisans alımları da kaç kişi alınacak kaç kişi girmiş sınava vs buna göre değişir.
O yüzden alabileceğiniz en yüksek puanı almaya çalışmalısınız.

Bir de açıköğretim 4 yıllık okuyorsunuz sanırım?
4 yıllık Lisans
2 Yıllık Ön lisans

aof işletme 4 yıllık okuyorum fakat 3 sınıf okuyor seneye mezun olmaya çalışıyorum.

2015-2016 döneminde 3 sınıf okuyorsanız ön lisans mezunu sayıldığınız için belge alarak ön lisans olarak girebilirsiniz.

Plumeria

Üniversite 4üncü sınıftaysanız sizi neye göre lisans olarak alıyorlar? Henüz okulunuz bitmemiş oluyor. Aynı zamanda kaldığınız dersler vs. olabilir?

kararsız kaldı :/
son sınıf mezun olmada lisans olarak girse
örneğin:mezun olmadı kaldığı dersler var atama yapıldı ve memur kazandı sıkıntı olur ?
acil cevap :(

Tabii ki sıkıntı olur, mezun olmadığı halde lisansdan bir kamu kurumuna yerleşirse diploma belgesi istiyorlar, eğer elinde belge vs yoksa atama geçersiz olur ve söyleyeyim yeni bir sınava kadar tercih yapamaz.

Üst Alt