Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye kaç kişi girer, kaç kişi atanır?

neyin hikayesini anlatıyorsunuz bu ülkede kimse kimsenin umrunda değil ki gelmiş bir de anlayış bekliyorlar

sana 1 tl vericez ama karşındaki kişi ölecek deseler bana o parayı ver de karşımdakine ne olursa olsun der toplumun %99'u

onun için şu şöyle olsaydı bu böyle olsaydı gibilerinden konuşmak yersiz,bu ülke tam bir kurtlar vadisi güçlü olan her zaman güçsüzü yer

Aynen öyle.En mantıklı yorum bu konudaki.Bütün yorumları okudum.Konu amacından tamamen sapmış.Birisi konu üzerinden sohbet etmiş , birisi kadroları eleştirmiş , birisi başka şey demiş.Nedense bizim kadar hoş görüden yoksun,araştırmadan aciz,hazırcı, her şeyin hemen olmasını isteyen,bedavacı bir millet yoktur.Bir konu neden hep amacının dışına sapar bilinmez.O kadar forum dolaşıyorum bir yabancılara bakıyorum birde bizimkilere.Adamlar çağ atlamış biz daha gelişeceğimize tam tersi dibine doğru geriliyoruz.Bana deseler ki bu vatan için canını ver.Seve seve veririm.Ama deseler ki bu millet ve insanlar için canını ver.Cık.Vermem.Günahımı bile vermem.Çünkü hak etmiyorlar.Ülke cennet gibi ülke Allah'a çok şükür.Lakin insanları beş para etmez.Herkesin kanı dini para olmuş.İnsanlık ölmüş.Hoş görü bitmiş.Sevgi saygı kalmamış.En ufak bir şeyde bir birimizi öldürecek duruma gelmişiz.Bizde gelmiş burada bilgi alışverişi yapalım diye bakınıyoruz boş boş.Alakası olmayan mevzular dönüp duruyor.Ben bir şeyi merak edersem önümde bilgisayar vardır açar saatlerce bakarım ve aradığımı da bulurum ha.Deep Web'e kadar bakmadığım yer kalmaz.Bizim insanlara hazır olacak.Armut piş ağzıma düş.Zahmete girmeyecek hiç.Bedavadan gelsin oh mis.Herkes salak bizim millet akıllı.Ama akıllı evet akıllı.Çakallıkta,itlikte üzerimize başka millet yok.Tescilliyiz bu konuda.Ödüllüyüz.Bravo bize.Büyük başarı.Bazen diyorum ya ben fazla akıllıyım ya insanlar geri zekalı ya da ben geri zekalıyım çevremdekiler fazla akıllı.Bilemiyorum.Ben mi engelliyim yoksa onlar mı.Tartışılır.

Resmi kaynaklardan olmayan hiç bir bilgiye itibar etmeyin.Sınav tarihi: 24 Nisan 2016 Pazar günü.Üç beş gün sonra sınav başlıyor.Ama korkmayın.Bu cennet görünümlü cehennem gibi olan orta doğu ülkesinde hayatta kalmak zaten başlı başına büyük bir sınavdır... Vesselam.

[FONT=Calibri][SIZE=5][FONT=Calibri][SIZE=5]2016-EKPSS sınavı için
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=5][FONT=Calibri][SIZE=5][FONT=Calibri][SIZE=5]74.428 [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=5][FONT=Calibri][SIZE=5] adayın başvurusu alınmıştır.
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=5][FONT=Calibri][SIZE=5]http://balikesir.aile.gov.tr/data/5718dba2369dc5c448547741/2016-EKPSS.pptx

[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=5][FONT=Calibri][SIZE=5][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=5][FONT=Calibri][SIZE=5][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=5][FONT=Calibri][SIZE=5][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=5][FONT=Calibri][SIZE=5][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=5][FONT=Calibri][SIZE=5]@CANAN ZAFEROĞLU 24 NİSAN 2016 * SAAT 10:00 [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

4000 kişi değildir o rakam kesin bilgisi olanalar yapabilirse daha iyi olur içimi karartmayin

İlk atamada 4000 olması normal.Daha bunun 2. ataması 3. ataması olur.Toplam alınacak sayı 8-10 bin arasında değişir.22 bin boş kontenjan vardır.En çok lise mezunlarına ayrılır kontenjan yarısından fazlası onlara gider.

evet lise mezunu çok alıyor çunku bunları hep hızmetlı yapıyor bu yuzden lıse mezunu engellılerı almak daha tercıh edılıyor ....

2300 tl de az para değil hizmetli için.Bana o parayı versinler tuvalet temizlerim :D

o parayı verıyor yol yemek yok ve dedıyın gıbı zaten tuvalet temızlıyorsunuz....

zerdak bende senın ıgıbı dusunuyom ama olmuyo bı tulu memur olmmadık gıttı

suskun mutsuz umutlu kardeşim .mebde hızmetlı evlı eşi çalışmayan hızmetlı 2100 maaş artı 200 eş parası 2300 alıyor bende dahıl buna.ögretmen maaşı ıse en az 2600 den başlar artı ek dersler ın ucretlerı4000 tl ye kadar alırlar .2600 en aşagı alan ögretmen

net bir bilgi yok mu bu sınava kaç kişi girdi lisanstan

ve bu girenlerden kaç kişi atanır

zendark

bu sene lisanstan 9000 kişi girdiyse sınava yüzde kaçı atanır puanlar kaça düşer acaba

İlk 2500 e girmekte fayda var.Yoksa iş zor lisans için.İlk atamada atanayım istediğim ili tutturayım dersenizde ilk 1000 de olmak lazım.Bunlar benim tahminim sadece.

Kaç defa alım olacak bilmiyoruz ki bakalım 2. Veya 3. Alım olacak mı ilk atamada gitmek lazım bence çünkü düzenli bir alım olmuyor kaç kişi alacak ne zaman alacak

Üst Alt