Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye kaç kişi girer, kaç kişi atanır?

Evet mantıgınıza tersmi geldi hı bakıyorum da çok bildiklik yapıyorsunuz ; Yine de anlatayım 2 bin kadro verilse önlisan sa 500 tanesi de teknik olsa aha gitti 500 kadro boşa oysa 2 bin kişi de düz memur genel idari olsa 2 bin e de ilkez memur olacaklar girecekti fakat hazır memur olan sizlerin bu işine gelmez bu sefer teknik kadro yok malesef bir de teknik olacaksan kurum açıyor sınav git ona gir herkes gibi

arıkan arkadasım sen ne konustugunu bılmıyorsun bıraz arastırıp sonra konus bastan sona sacmalamıssın .anlatılanıda anlamıyorsun.engellilere bu hakkı verenler aptal turkıyenın akıllısı senmısın?

Ekpss , Engelli kamu personeli seçme sınavına büyük oranda atanmış olduğu halde yinede , Tekrar tekrar sınava girenler dolduruyor . Adeta bu sınavları görevde yükselme gibi değerlendirip atanamayan bir sürü engelli adayın önüne geçerek yollarını tıkıyorlar . Bu sorunun tek bir çözümü var O da Kesinlikle Teknik kadro açmamak : Atananların büyük kısmı zaten teknik kadroya geçmek için bunu yapıyor o zaman teknik kadro açılmazsa boşuna sınava girmiş olurlar zaten : Hali hazır Genel idari hizmetler kadrosunda olduklarından Yani düz memur tekrar aynı kadroya başvuramıyacaklarınından dolayı bu yönde tedbir alınmasını , önlisans ve lisans kadroları için istemekteyiz atanamamış tüm önlisans ve lisans mezunları olarak saygılar

gursa
O Kadar biliyorsan neden normal kpss ile şansını denemiyorsun yada normal kpss ile atanan tekrar tekrar kpss sınavına giren kim var hiç fakat siz atanamayanların önünü tıkıyorsunuz tekrar tekrar ekpss ile

arkadas sen anlama özürlümüsün bak sana o kadar kısı anlatıyo sen hala kendı dedıgını tekrarlayıp duruyorsun sen teknık eleman mısın memur musun ona karar ver .adam zaten calısıyor memur olarak teknık eleman olabılıyorsa olur sana mı soracak sen kımsın kı kafan basmadan yorum yapıyorsun

pekı sen neden normal kpss den sınava gırmıyorsun o kadar akıllısın pekı

gursa cevap vermiş bende vereyım.duz memur olan bırı yenıden memur olmak için gırmıyor ,hızmetlıler gırıyor ve hızmetlılerın durumu çok zor mecburen memur olmaya ugraşıyor.ayrıca mesela engellı olarak atanmış bırı muhendıslık kadrosuna başvuracaksa tabıkı engellı sınavıyla başvuracak ozaten engellı neden normal kpss ıle ugraşsın.

Atanıpta gitmeyenler bile var heheyt.Adam yazıyor taşrayı sonra yok ben gidemem oralara diyip kontenjanı yiyor.Hizmetli kadrosunu beğenmiyorsun ben o işe uça uça giderim o maaşa.Mezunun halini anlamak zor, diplomayla işsiz güçsüz evde oturmak milletin eline bakmak vs bunlar sizin sıkıntılarınızın yanında 0 tabi.

arkadaslar zendark ın dedıgıgıbı kazanıpta gıtmeyene bende kızarım esas bunlar hak yer.arkadaslar bakn sımdı ben memurum sonradan 4 yıllık tamamlıyorum öğretmen olmak ıstıyorum.ne yapacam sınava gırecem engelli oldugum ıcınde tabııkıde ekpps ye gırecem.ben öğretmenliğe gecersem memurlukta bır kısı bosalacak sonrakı atamada benım yerıme baska bır arkadasımız atanak .ha sen dersen kı bende öğretmen olmak ıstıyorum ben senın hakkını yemıyorum kı sende bende sınava gırıyoruz hangımız hak edıyorsak o kazanıyor.bu bılıyorsunuz kı sınavla oluyor.kımse kımsenı hakkı yemez korkmayın

Arkadaşım siz deneksiz köy bulmuşsunuz at koşuyorsunuz ; ne demek ne varmış öğretmen olduğun zaman sıkıntı yok onu rahat rahat tercih edebiliyorsun hizmetli isen de sıkıntı yok rahat rahat tercih edebiliyorsun ; Asıl sorun genel idari hizmetler de olanlar teknik mezunlar tekrar tekrar öğretmen değil , mühendis değil bişiy değil olsa eyvallah o zaman lafım yok hizmetliyede yok , geri kalan paso milletin önünü tıkamadan başka bişiy yok benim lafım onlara önlisans genel de de bunu yapanlar

arıkan sen bunu anlamadın gerci basit bir konu ama bence sen alınma ama bence sınava gırmesen memleket ıcın cok ıyı olur kanntındeyım dusunsene sen memur oldun vatandas sana basit bir konuyu bile anlatamıyorlar .senden vatandas ,beraber calıştıgın arkadasların,şefin,sube mudurun,kurum mudurun hepsisıkıntıya gırecek sen gel bu kadar kısıye ezıyet etme otur evınde.hayır dua alırsın bence.eger kı sınava gırmek ıcın verdıgın 30 tl.yıde ben vereyım vatana hayrım olur valla.

selamın aleyküm arkadaşlar bende bu yıl ilk defa gircem 2014 lisans ekpss ye giren var mi merak ettigim matematik soruları bilgi verirseniz sevinirim

neyin hikayesini anlatıyorsunuz bu ülkede kimse kimsenin umrunda değil ki gelmiş bir de anlayış bekliyorlar

sana 1 tl vericez ama karşındaki kişi ölecek deseler bana o parayı ver de karşımdakine ne olursa olsun der toplumun %99'u

onun için şu şöyle olsaydı bu böyle olsaydı gibilerinden konuşmak yersiz,bu ülke tam bir kurtlar vadisi güçlü olan her zaman güçsüzü yer

beleş memurluk var diye nasıl kopup geldiniz yarın öbürsügün engelli raporu alanlar sadece ekpssden yerleşecek derlerse ne gülerim ya :D

2016 tahmini kac atama olur

Arkadaslar sizce bu sene kac alım olur ve ilk alım hangi tarihte olur

ekpss toplam kac kisi basvuru yapmis

sinava kac kisi basvuruda bulunmus arkadaslar

imdatusta

2012 YILI BAŞVURU SAYILARI, BUNA GÖRE BİR TAHMİN YÜRÜTEBİLİRSİN.

Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) Başvuruları Sayısal Bilgileri

7 Mart 2012, saat 17:00 itibari ile ÖMSS başvuruları tamamlanmıştır.
Tüm özür gruplarında toplam 60.367 aday başvuru yapmıştır.
ÖMSS Başvurusu yapan adayların özür durumu ve eğitim düzeyine göre dağılımı:

Özür DurumuBaşvuru SayısıOrta ÖğretimÖnlisansLisansDiğer
Genel39.55330.8834.9723.698166
Görme9.9697.7251.1941.05028
İşitme7.4926.30383335635
Zihinsel3.3533.24172401.934
Toplam60.36748.1527.0715.1442.163

5 bin kişi alınacak diye biliyorum ben ilk atamada temmuzda

valla osym nın atama takvımınde sadece 1 atama yzılmıs ekpss ıcın 2 cı bır atama muhtemelen 2017 de olur

Merhaba arıkan kardeş normal kpss ye de ekpss ye olduğu gibi giren binlerce insan var ama eksik düşünüyorsun senin tarafından baktığımızda evet haklısın ama bi de diğer taraftan bakmak lazım... belki o atanan kişi konumundan hiç memnun değil böyle de binlerce engelli ve normal statüde insanlar var... ki ben atanalı 2 yıl oldu (ben işimden çok memnunum ) ama son üç yıldır herhangi bi görevde yükselme sınavı yapılmadı kaldı ki yanımda çalışan normal statüde (10 yıldır aynı kurumda çalışıyor) bir memur abi bu sınavların hiç birine girememiş çünkü o sınavlarında bir çok şartı var. (sadece memur du statüsü v.h.k.i. olabilmiş bu ünvan değişikliği için herhangi bi sınav yapılmıyo kadro derecene göre kontenjana göre değişiyor. bunların arasındaki fark sadece 10-15 tl arası) sınava tekrar girip değiştirmek bunlar için bi alternatif oluyor. Son olarak atanmış kişinin tekrar sınava girmesi onun vicdanına kalmış bir şey bu başka kimseyi ilgilendirmez... sağlıcakla kal.

hakkı gürsöz kardeşim.ben mebde hizmetlıyım.engellı olarak gırdım .ekpss sınavıyla girdim.ve nasıpse bu sınava gene gırcem memur olabılmek için.şimdi dıyorsunkı o sınava girecek kişilerın vijdanına kalmış.çalışma koşullarım hiçte engellıye göre deyıl.çok zor durumda çalışıyoruz.bır çok hızmetlının sorunu bu ,nomal hızmetlıye verılen neyse saglıklısına engellıyede o verılıyor...ayrıca devletımız bu sınava yenıden gırme şansı verıyor,sıkıntı nerde böyle sorguluyorsunuz.ayrıca sızde bu durumda olsanız sızde gırersınız bır basamak çıkabılmek için.çok vijdan dıyorsanız sızden daha zor durumda engellılerde mutlaka vardır .bır kişi bir kişidir o zaman sız daha kötü durumdakı arkadaşlara yer verın sınava gırmeyın ....haksızmıyım.

Bu sene toplam başvuru 80 bin olur herhalde ama ne kadar lisans olur 10 bin de lisans var mıdır acaba

Kamuda çalışan arkadaşlara devlet babamız özel bir sınav açsada kendi aralarında yarışsalar olmazmı?Zaten kontenjan az yeni mezun olmuş kişi çok birde kazanmış ama yükselmek isteyenlerle yarışmak adil değil.Valla bu sene kazandık kazandık yoksa 2 sene sonraya bu sınavda kazanmakta hayal olur.

Üst Alt