Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye kaç kişi girer, kaç kişi atanır?

4000 alım ne derece doğru bir ay önce 5000 alım yapılacağı söyleniyordu.

Hersey karanlik ustad sadece duyum. Ve bi bakan zikrettiydi bi ara ayni bakan 1950 kisi alindigindada 4-5 bin demisti ne derece dogru gerisi sana kalmis

Ya derya canim kardesim amma evhamlisin yaw.
3 uncu atamada 4 5 bin alicaz dediler 1950 kisi aldilar. Yani simdiden net bi rakam soylenmez.

Tamam tamam sustum.

tabi ki geçtiğimiz yıl seçimden dolayı biraz fazla oldu atama ve söylentiler de fazla oldu sonra atamalar için geçen yıldan fazla atama olmayacağını tahmin etmek zor değil

erdalakbay korkutuyorsunuz insanı 1950 nedir ya :D

Ben bu gece ölmezsem bir daha ölmem. Nasıl az olacak atama? Atanamayacak mıyız yani?

Iste o begenmedigimiz 1950 de atandim ben. Ustelik benden yuksek puanlilar hizmetlilige gitti 3 uncu atamada hep hizmetli alinacak diye bi onceki sinavin 3 uncu atamasi 1620 kisi alayi hizmetliydi. 3 uncu atamada ilk iki atamadan daha cok memurluk actilar benden yuksek alanlarin cogu ikinci atamada hizmetli gittiler sagolsunlar. Bende 3 uncu atamada memur oldum kismet isi. Eger 3 atamanin tamamini tek seferde alsalardi memurluk hayaldi.

Çok iyi ya. O zaman sabırla beklemek gerekiyor. Benim için biraz zor olacak ama

Bende sabirsizimdir. Isim bitti ondan rahat konusuyorum.
Ama var her serde bi hayir 3 uncu atama olayi superdi. Ben zaten hizmetliydim hizmetli tercih edemiyordum ilk iki atamada memurluklar 100 kisiydi 3 uncude 300 kusur oldu. Basta acilsa memurluklar yuksek puanlilar girecekti.
Kader

Birazda şans ve dua gerekiyor. Şanslıyim aslında bazen bende. Ama daha çok işimi garantiye alınca oluyor herşey.

Dua beles orasi kolayda sans kismi sana kalmis.

ekpss başvurusu sizce lisans dan kaç kişi olur genelden

ekpss başvurusu sizce lisans dan kaç kişi olur genelden giren

Mrb arkadaslar bende ekpss başvuru yaptım gerisini bilmiyorum bakalım ne olacak 90 ve üzeri almam gerekiyo suan lisans normal kpss gibi calisiyom kpss denemelerine giriyom 80 puan civarı oluyo sizce nasıl tşk ederim

Ekpss basvuru sayisi

Malum basvuru suresi bitmek uzere.sure bittikten sonra basvuran sayisini ogrenme sansimiz var mi boyle bir aciklama yapiliyor mu acaba?

10 Mart gibi yapılır diye okudum bir yerde ama kesin değil sanırım. Ayrıca daha önceki yıllarda ortaöğretim, önlisans, lisans ya da genel - zihinsel engelli ayrı ayrı sayılar veriliyor muydu bilgisi olan var mı ?

Tümü en ince ayrıntısına kadar yayınlanıyor alım da 5000 bin olacak

60 sorudan kaçını doğru yaparsak 80 ni aşarız bunu bilen varsa bize söyleyebilirmi?

Bu tip haberlere aldanmayın arkadaşlar siz dersinize sorunuza bakın ne kadar çok soru çözerseniz o kadar iyi ama şunu da unutmayın bu işin içinde nasip kısmette var her şeyin hayırlısı demeyi de unutmayın :)

lisanstan sınava 6500-7000 arası kişi girecek bunun zaten nerden baksanız 5000 ini atanmıştır. lisanstan 1000-1500 kişi alınır benim tahminim önlisanstanda 700-1000 arası geri lise liseden 2000 üstü atama gelir bence..

ilk atamada bu şekilde olabilir ama tutupta toplamda 5000 kişi derlerse bu rakamların yarısı anca atanır

Tahmini Önlisans 10 bin , Lisans 7 bin olacak Bunun en az yarısı zaten çalışan memur

Ekpss , Engelli kamu personeli seçme sınavına büyük oranda atanmış olduğu halde yinede , Tekrar tekrar sınava girenler dolduruyor . Adeta bu sınavları görevde yükselme gibi değerlendirip atanamayan bir sürü engelli adayın önüne geçerek yollarını tıkıyorlar . Bu sorunun tek bir çözümü var O da Kesinlikle Teknik kadro açmamak : Atananların büyük kısmı zaten teknik kadroya geçmek için bunu yapıyor o zaman teknik kadro açılmazsa boşuna sınava girmiş olurlar zaten : Hali hazır Genel idari hizmetler kadrosunda olduklarından Yani düz memur tekrar aynı kadroya başvuramıyacaklarınından dolayı bu yönde tedbir alınmasını , önlisans ve lisans kadroları için istemekteyiz atanamamış tüm önlisans ve lisans mezunları olarak saygılar

Teknik kadro açmamak nasıl çözüm olabilir ki? Çözüm yeterli teknik kadroyu açmaktır, insanlar istediği yere atansın, mutlu olsun ve böylece bir daha denemesin.

Ayrıca teknik kadro açılır mı ümidiyle sınava girip açılmayınca başka tercih yapamayan(çünkü aynı görev sınıfına dahil olan yerde bir daha atanamıyorsun ama hizmet sınıfındayken teknik sınıfa atanabiliyorsun) kişi sizin önünüzü nasıl kapatmış oluyor ki, adam istediği olmayınca tercih yapmıyor önünü kapama durumu yok.

Düşüncenize katılamıyorum maalesef ve tam tersini savunuyorum.

Üst Alt