Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye kaç kişi girer, kaç kişi atanır?

erdalakbay önlisanstan matematikle içli dışli bir bölüm bitiren ve lisans son sınıfta olan biri olarak bu sınava çalışmak bana ne kadar zayıf bir temelim olduğunu gösterdi. Kendimden utandım doğrusu. Ezberci bir eğitim anlayışla ilerlemisiz hep. Acı ve gerçek. Herşey için hayırlısı olsun.

Bn yüzde kırk bipolar hastasıyım lisans genel englinden gircem sınava ama raporum da istihdam işaretli fakat ağır vardiyalı tehlikeli sorumluluk ve dikkat gerektiren işlerde çalışamaz notu düşülmüş atanırsam kurum atama mı iptal eder mi acaba =(

Hayir iptal olmaz pasa pasa calisirsin. Istihdam edoleceginiz alanlar yazilmis iste umuyorum atanirsin. Sikintin iyi bi puan almak icin calismak olsun.

Ben agir ve gormeyi gerektiren islerde calistirilamaz yaziyor calisiyorum.

Lisans son siniftaysan neden lisanstan girmiyorsun ayrica hepimiz ezberle okuduk o yuzden bizden adam akilli bilim adami cikmiyor

Calismaya devam hic bi zaman yeterli olur gozuyle bakmayin ne kadar yuksek o kadar iyi daha iyisini yaparsiniz eminim

Kadro nitelikleri lisans daha iyi bence ben 2018 de lisans olarak tekrar giricem mesela nitelikli bi kadroya gecmek icin.

Nitelikli kadro olayi ne olacak. Lisans bence daha derli toplu kadrolar var daha az kisi giriyor. Puan araliklari cok dusuk puanla alim yapti.

Erdal bey maliye bakanlığı yazsam sorumluluk ve dikkat gerektiren br iş mi

Bende sizin gibi düşünürüm eğer önlisanstan atanirsam. Ama önce atanmak zorundayım. Önlisansta iyi alım yapıyor ve lisanstan pek bi farkı yok nitelik konusunda. En azından benim için öyle. Memur olayım da şehir, konum umrumda değil. Allah beni doğunun en ücra köşesine atasin gerekirse. Duamda hep budur :D

Nereye atanirsaniz atanin raporunuza uygun is verirler.
Maliyeyi bilmiyorum ama duydugum is yukunun agir oldugu ama is yuku degil bizi ilgilendiren yapabilecegimiz isler

Ahmedkilicc peki ekpssye neden girmiyorsunuz? Raporunuz mu yok? Normal Kpssden onu aldiysaniz ekpssden çok daha fazlasını alirdiniz hadi 84 aldınız yine memur olarak atanirdiniz.

Vay ahmedov yakisir kardesime.
Guzel guzel gecinin derya ve ahmedim. Rakipcilik yok.

Ben 80 puana tabiyim gerisi sizin olsun :D Böyle bir hakkınız olursa Inşallah Türkiye birincisi olursunuz

Derya.0310 dişli rakip ve ben alakası yok aslında. bu sene normal kpss yede girmiyorum için rahat olsun :)
türkiye birincisi siz olun benden olmaz

Üst Alt