Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye hazırlanmaya başlamalı. 2014 EKPSS ve 2012 ÖMSS soruları..?

konular bunlarmı ?

ekpss'den bu konular cıkıyor diye gördüm gercekte konular bunlarmı ?????

Genel Kültür Testi Soru Sayısı
1) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10
2) Temel Yurttaşlık Bilgisi 6
3) Türk Kültür ve Medeniyetleri 3
4) Türkiye Coğrafyası 5
5) Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel, Kültürel ve Güncel Sosyoekonomik Konular 6

[FONT=sans-serif]Genel Yetenek Testi - Soru Sayısı
[/FONT]
[FONT=sans-serif]1) Türkçe 15
[/FONT]
[FONT=sans-serif]2) Matematik 15
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Genel Kültür Testi - Soru Sayısı
[/FONT]
[FONT=sans-serif]1) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10
[/FONT]
[FONT=sans-serif]2) Temel Yurttaşlık Bilgisi 6
[/FONT]
[FONT=sans-serif]3) Türk Kültür ve Medeniyetleri 3
[/FONT]
[FONT=sans-serif]4) Türkiye Coğrafyası 5
[/FONT]
[FONT=sans-serif]5) Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel, Kültürel ve Güncel Sosyoekonomik Konular 6
[/FONT]

konular bundan ibaret özellile tarih ? bu osmanlının yükseliği duaklama falan filan var onlar dahil değilmi yani sadece bu konularamı bakacam ?

Matematiği zayıf olan arkadaşlar, bir önerim var; internetten youtubedan şenol hoca var.Çok güzel matematik anlatıyo. onu takip edebilirsiniz. Hakikaten basit ve kolay bir anlatımı var. Size çok yardımcı olabilir.

Merhaba arkadaşlar,

Radyo Sinema ve Televizyon mezunuyum. (Lisans)
2016 EKPSS'de iyi puan almam durumunda TRT dışında nerelere girebilirim. Bu sorunun cevabını merak ediyorum. İletişim Fakültesi kökenli olmamdan başka alanlara halkla ilişkiler vb. yürüyemez miyim?

Merhaba arkadaşlar ekpss kursuna gitmek istiyorum . İstanbulda varsa öğrenebilirmiyim

Plumeria

EKPSS'ye lisans düzeyinde girecek olanlar içinde mi yukardaki sorular çıkacak? yoksa soru sayısı artıyormu ?

hangi ilçesi?tuzla engelliler merkezi her sınav döneminde verdi büyük ihtimal bu sene de verir

Üst Alt