Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye hazırlanmaya başlamalı. 2014 EKPSS ve 2012 ÖMSS soruları..?

csharpci

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
2016 EKPSS Sınavına hazırlanan var mı ?
Lisans mezunları Hangi Kaynakları tavsiye edersiniz ? Konu Anlatımlı Soru Bankası vs.
2012 ÖMSS ve 2014 EKPSS Sınav soruları linkini bilen bu konuya yazabilir mi ? Bu forumda çıkan sorular hakkında konular açılmıştı.
Ben Normal Memur olarak atandım. Branşımda mühendislik kadrosu açılırsa diye hazırlanmak istiyorum. Ne zaman hazırlanmaya başlamalıyım ? Önümüzde sanırım 1 yıl var.

Biz nerdeyiz sen nerdesin be kardeşim. Böyle zamanlarda açtığınız konuya dikkat edin tepki yersiniz insanlardan. Memur olmuşsun mühendislik diyosun, hemde 4.600 küsür kadro açılmışken..

Haklısın yanlış zamanlama yapmışım. Özür dilerim. Ama branşımda birinci oldum. Mühendislik kadrosu yoktu ! Yetkililere duyurulur. 60 puanla mühendis olanlar var. 80 puanla memur olarak atandım!

80 puanla nasıl memur olarak atandın sen kardeş.. hizmetli bile 83te kaldı geçen tercihte.. 80 puanla nereye atandın sen..

Ben lisans mezunyum. Atamalar puanlarıyla birlikte açıklandı. 76 75 puanlarla atananlar var lisans mezunu.

Şükrediyorum ama. Bir yandan 60 puanla mühendis olarak atananları görünce bunu da haksızlık olarak görüyorum. 80 puanla memurluk yapmak koyuyor insana bu durumda.

2016 EKPSS Sınavı için çalışan arkadaşlar buraya

Merhaba arkadaşlar 2016 ekpss için şimdiden çalışmaya başlayan arkadaşlar burda yararlı kaynakları ortak paylaşırsak hepimizin yararına olacaktır hangi kaynaklara çalışmalıyız .
Ben tarih i tarih in pusulası yeni baskıya çalışacağım .....

Geçen tüm sınavlar için paylaşılan sorular linkler hiç birinden bir tane soru görmedim ben lise için :)

ben o yada şu kitap demeyeceğim onun yerine aldığınız ekpss kitabı yanında normal kpss kitaplarından da yararlanın çok yararı oluyor hatta mümkünse direk normal kpss kitaplarından çalışın bide her gün konuları gözden geçirin bu yönteminde yararı olacaktır

evet özellikle hangi kurumların kitapları daha öne çıkıyor 2015 basımlarında , şimdi başlasak 1 yılımız var.

Heycanla 2016 Ekpss sinavini bekliyenler varmi

Arkadaslar ben 2016 Ekpss sinavini beklemekteyim benim gibi bu sinavi bekleyenler varmi bir de bu halk egitimin kurslari nasil oluyor tecubeli arkadaslardan bilgi istiyorum

ne mezunu olarak giriceksiniz :) Ortaöğretim oldukça kolay :)

Haziran ayı içerisinde duyuru yapıp sohbet odasında 2016 EKPSS çalışmalarına başlayacağız. Tüm derslerle ilgili (geçen yıl bizlere yardımcı olan) Hoca01 (İbrahim Hocamız) ile ortaklaşa anlatımlar ve soru çözümleri yapacağız yine hazırlanacak arkadaşlar için.

ekpss sistemi ezber sorulara dayalı. mesela sadece o tarihteki olayı gün ay yıl olarak sorabiliyor.

Ben yeni hazirlanacagim suan liseyim aof de de son sinifdayim onlisans bitermi bilmiyorum eylulde kayit var aof 2016 sinav ardi atama ya yetisirmi ki

arkadaşlar önlisans ekpss ye giricem 2014 çıkmış soruları bulamadım acaba normal kpss ye göre soruların zorluk seviyesi nedir daha mı kolay 2014 ekpss yi bulabilmek mümkün mü teşekkürler

normal kpss ye sorulara bir tık kolay fakat her geçen yıl sorular biraz daha zorlaşıyor. Allah kolaylık versin çalışan ön lisanslıların hepsi atanır.

evet ilk ekpss ile son olan farklı

Bende merakla bekliyorum . Ilk kez girecem ekpss ye. Lisans kimya mezunuyum.

çıkmış soruları bulmam mümkün mü acaba ne dersiniz

hakan263 arkadaşım biliyoruzki ÖSYM sadece % 10 luk dilimini veriyor soruların tamamını bulamassın zaten yasakladılar ancak sınava girenlerden öğrenebilirsin

Ben 2016 ekpss için elimden geldiği kadar eğitim vermeye çalışacağım. Katılmak isteyen arkadaşlar Kelebek ile bağlantıya geçebilirler. Hiçbir ücret talep etmeden sadece dualarınızın yeteceği bir eğitin platformu oluşturacağız. Umarım sizlere de yararlı olacaktır. 8 - 5 çalışıyorum saat 6 gibi evde oluyorum . Herhangi bir aksilik olmadığı taktirde günde 1 saat veya duruma göre 2 saat eğitim vereceğiz .Katılmak isteyenlere her daim kapımız açıktır.

Teşekkür ederiz, öncelikle KPSS de yılda 2 atama EKPSs de ise 1 atama olmas ıhaksızlık 2.atamanın olması umudu ile yetkili yerlere müracaat ediyoruz, bunun dışında tabiki sizin emeğinize ihtiyacımız var, teşekkür ederiz.

EKPSS Hakkında Sorularım

Arkadaşlar Lise Mezunuyum Ocakta Mutlaka KPSS Girecem. %80 Raporum Var. İşitme Görme Gibi Bir Engelim Yok Sadece Kan Hastalığı. Elim Ayağım Tutuyor Allaha Şükür. Ben Hangi Bölümden Gireceğim. ? Memur Olma Şansım Varmı ? Bir Yargı Yayınlarından Kitap Alacağım Konu Olarak Sonra Deneme Olarak Bütün Kitaplardan Alacağım. Fakat Yargı Yayınlarının 2015 EKPSS Çıkmamış. 2014 Alıp Çalışsam Sorun Olurmu ??? Birde Ben Hangi Konulara Çalışacağım Kitaptan. Zihinsel Engelli Bölümü Falanda Var Onadamı Çalışacağım Yoksa Sadece Genele mi ? Cevaplarsanız Çok Sevinirim.

paranoya

Sınav ne zaman zaten ocakta değilmi 2016 ocakta ? Nasıl ocakta çıkıyor

Üst Alt