Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 ekpss'ye giren sosyoloji bölümü mezunları kaç kişiyiz?

Merhabalar

bende sosyoloji mezunuyum şu anda bir ilkokulda memur olarak çalışıyorum. Aynı zamanda gtü'de formasyon alıyorum öğretmenlik için,sosyologların sosyal medyadan yazdıkları beni sosyologluktan soğuttu düz memur işi yapıyorlarmış özlük hakları çok iyi değilmiş vs. çokmkararsız kaldım o yuzden formasyon alıp öğretmen olmayıo düşündüm hala kararsızım ne olsam bilemedim.

Sosyolog kadrosu zannımca ünvanlı memur gibi birşey :)

Son düzenleme:
ergün32

Ben de sizinle aynı düşüncedeyim. Sosyolog arkadaşlar görüştüm. ASBP için sakın yazma diyorlar. Formasyon da aldım. Ama öğretmenlikten önce EKPSS tercihleri olduğu için de Sosyolog tercihi yapacağım. Hangisi kısmetse artık. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Arkadaşlar peki sınav nasıl geçti size de zor geldimi

Ben sınav stresi yaşadım..25 net bile gelmeyebilir..zamanı ayarlayamadım

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sosyoloji mezunları puanları

Arkadaşlar 70.50 almışım kötü..sizin sonuçlar

85.8 SOSYOLOJİ lisans
sıralamam 722

herkes sıralamayı da yazarsa daha iyi olur..

Asd

Arkadaşlar bölüm içi sıralama yazmıyor... Benim lisans 92 puan 134.sıra... Sosyoloji mezunuyum bölüm içi sıralamayı nasıl öğrenicez...

Bölüm sıralaması yoktur bence

Varsada ösym uğraşmaz

sosyolog adayları puan ve sıralama yazar mısınız

sosyolog adayları puan ve sıralama yazar mısınız

Sen kaç puan aldın yazmamışsın kardeş

70.5 aldım.bi arkadaş 71 almış bir diğeri 92 almış

Birde 85.8 var

Benim şansım zor gibi..en düşük puan bende

Haydi sosyoloji mezunları olarak buradayız..puanlarınızı paylaşırsanız sevinirim..

2014 teki ekpssde branş sıralaması yayınlanmıştı alanımda 1. idim şimdi çok merak ediyorum doğrusu.

Sosyoloji mezunları haydi puan ve sıralamanızı paylaşın..

arkadaşlar benim puan 97.93043 sosyoloji bölüm mezunuyum sizce branşımda 1.miyim?

genel sıralamada 9.yum

arkadaşlar puanlar nasıl facebook sosyologlar grubuna gelin lütfen

ergün32
bu söylemler beni de düşündürüyor ben de TRT de memurum sanırım benzer nedenlerden dolayı sosyolog yazmayacam bu sene.

idare1984
85,4 puanım var.

Arkadaşlar merhaba... Benim de puanım 75,76. Acaba ne kadar sosyolog alınır kamuya hiç tahmini olan var mı :)

Bence ayrı bir başlıkta sıralamamızı ve tercih edeceğimiz yerleri belirtmek iyi olabilir. Biliyorum ki sınava giren herkes burdakilerden ibaret değil ancak bu şekilde bile ölü tercih vs. gibi şeylerin önüne geçebiliriz. Bizden yüksek puanlı arkadaşın atanmak istediği yeri ilk tercihimize yazmayız mesela:)

İyi akşamlar arkadaşlar..aile bakanlığında çalışan bir sosyolog maaşı nedir sizce? Çalışan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

Üst Alt