Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 ekpss'ye giren sosyoloji bölümü mezunları kaç kişiyiz?

istiaze

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar hepimize geçmiş olsun..Sosyoloji mezunu olarak giren kimler var ? tahminen kaç net var ?

Son düzenleme:
2016 ekpssye giren sosyoloji bölümü mezunları kaç kişiyiz?

2016 ekpssye giren sosyoloji bölümü mezunları kaç kişiyiz?

Aynı başlıktan bende açtım ama görmediniz sanırım :) sınav çok kötü geçti..25 netim ancak var.sizin nasıldı arkadaşım

geçmiş olsun kardeşim benim de çok iyi değil normal geçti 2014 e göre düşük puan gelebilir

sosyoloji mezunu kaç kişi vardır sınava giren merak ettim

şimdilik 2 kişiyiz ama zannımca 100 kişi oluruz :)

bende 2018 de girmeye hk kazanacam insallah
arkadaşlar .Çalışmadan hiçbir başarı gelmez gelse bile hayırlı olmaz.

2014 te sıralamada sosyoloji 1. idim ama tercihimi başka bir yere yapmıştım bakalım hayırlısı

memur kadrosu yazdım

Merhaba arkadaşlar ben de varım Sosyoloji Mezunu olarak. Ama Formasyon aldığım için öğretmenlik için başvurmayı düşünüyorum. Çünkü net en fazla 26 çıkar. Sosyolog alımları daha aşağıya inmez diye düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. İnşaallah hepimiz atanırız.

Sosyoloji mezunları formasyon alabiliyormu ?

Evet. Şuan da alıyorum ben. Felsefe grubu öğretmenliğinden atanabiliyoruz.

Neden öyle birşey yaptınız ? sosyolog kadrosu düz memurluktan iyi diye biliyorum..enazından maaş ve emeklilik açısından ?

evet alabiliyoruz. umarım yine tüm öğretmenleri atarlar.

ya sormayın başkalarının sözünü dinlersen öyle olur derler ya istediğim yer geliyordu şimdi sonuçlar nasıl olur

sosyolog maaşları nasıl acaba kamuda hiç bir fikrim yok

idare1984

siz de memursunuz o halde. inşaallah sosyolog alımı çok olur.

2700 civarı maaşlar ama mahkemeden doya alıp daha fazla maaş da alabiliyorsun. ben iki sene sosyal hizmetlerde çalıştığım için sosyologların çalışma ortamını yakından inceledim. çok eğlenceli ve kolay bir iş. tabii insan ilişkileri iyi olan insanlar için geçerli bu.

sosyologlar teknik hizmetler sınıfına geçti maaşları iyi fena değil arkadaşlar

ben en son atamada trt genel müd. atandım burada da 2600 civarı maaşlar benim 9 yıllık hizmetim var önceki kurumumdan acaba sosyolog olarak tercih yapsam mı kararsızım

Ben de memurum. Elbette tercih yapın. ASBP de çalışmak hem çok rahat hem de kendi ünvanınızda çalışacaksınız.

eslemneml

hocam maaş ve emeklilik şartları acaba iyi mi tam emin olmak istiyorum ama malesef tam bilgi alamıyoruz sosyolog olarak çalışan engelli kardeşlerimiz biraz yardımcı olsalar ne iyi olacak değil mi

idare1984

Ben olsam yapmam :) şaka biryana sanki TRT nin özlük hakları daha iyi değilmi ?

istiaze

hojam geçen yıl genel sıralamada 200 lerdeydim trt mi taşrada sosyolog mu kararsız kaldım trt dedim yok hocam söylendiği gibi değil

ben sosyolog olarak çalışan biriyle tanıştım ve ondan öğrenmiştim bilgileri ama sizin sorduğunuz konuları sormak aklıma gelmedi. ve böbrek yetmezliği hastasıydı atandıktan sonra 5. ayda vefat etti. onun için sorularınıza cevap veemeyeceğim. ama ben sizin yerinizde olsam en yakın ASBP il müdürlüğüne giderim ve sosyolgolarla irtibat kurarım. emin olun bu kadroya geçince pişmanlık duymayacağız inşaallah.

Şu an bulunduğunuz konumu bilmiyorum. Ben de MEB' de memurum ama Elbette öğretmenlik veya Sosyolog olmak gibi bir imkanım olursa kaçırmam bu fırsatı.

arkadaslar bende cte de memurum sosyolog olarak çalışan arkadaşlarımın yapacağı işleri belli uzmanlar zaten .maaşlar yeni başlayan bir sosyolog 2.600 tl falan yani kademe artışına göre değişir .emekliliği nasıl etkiler memurlara göre bilmiyorm

ıssız ada

hocam ek ödeme vs var mı acaba teknik hizmetler sınıfı aslında maaşları daha iyi olmalı emin olmak için sorabilir misiniz maaş ve ek ödeme durumunu rica etsem.

Ben kadro ve ünvanın engelliler için daima avantajı olacağını düşünüyorum. MEB gibi kurumlarda değer verilmiyor neden? sayımız fazla. Ama sen gidip ASBP' de Sosyolog kadrosunda olsan değerin olur. Veya ASBP' de öğretmen kadrosuna geçsen zaten kurum müdürlüğüne kadar açık önün. Onun için Sosyologluk için mutlaka başvurmamız gerektiğini düşünüyorum.

kurumlardan dolayı fark olabilir ama benim çalışan sosyoloj arkadaşlar bukadar alıyolar ek ücret falan da yok

Üst Alt