Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 ekpss'ye girecek Laborant ve Veterinerlik mazunları..?

Gece 44

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Laborant ve Veterinerlik Bölümü nü bitiren yokmu ya

Ben bitirdim kardeşim 2015 te bitti okul raporum yeni olduğu için bu sene girecem

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ve bende ilk defa girecem ama hiç bilgim yok kaç almam gerekiyor atanmam için bilginiz varmı

2014 te laborantlikla beraber yaklaşık 30 kontenjan açıldı 2015 te de o civarda kadro açıldı 57 ile kapattı boş yerler de vardı

Benim hiç umudum yok hayırlısı olsun artk elimi neye atsam kuruyo

Matematik te sıkıntım var diğer dersler normal peki sizce bu yıl bizim bölümden 30 kişi çıkarmı

Çıkmasa bile o kadar mevzun olmaz canını sıkma rahat yerleşiriz insallah

Inşallah ve 75 aldım kpssden bundan kaç almam gerekiyor ilk atama için

Laborant ve veteriner sağlık nerdeler

65 ile atanırmıyım umut varmı arkadaşlar

şimdi bir daha baktım 2.testten 12 buçuk civarı netim var ilk testtende benzer tahmin ediyorum. puan hesaplama robotu ile baktım 65 civarı bir puan ediyor. geçen sınavdaki atamalara baktım 2014 ilk atamaları 75 ten aşağı değil ve moralim bozuldu. fakat 2015 ilk atamaları yani 2.atamalara bakınca o da ne kontejyanların yarısından fazlası boş ve dolu olanlarda 59 gibi komik puanlarla atanmış. anlıcanız moralim yükseldi. bu yüzden sadece laborantlık yazıcam yani vet. teknikerliği yazmıcam ilk atama olmassa ikinci atamayı beklicem.
oh be çok rahatladım.

temmuzda tercih kılavuzu açıklanınca belli olur o ama ben sağlık bakanlığına bilgi edinme başvurusu yaptım bizim bölümden laborant alıcaklar mı diye belki orda bahsederler onun cevabını bekliyorum 15 iş günü içerisinde cevap vermeleri gerekiyor. daha 7 iş günü filan oldu.

Üst Alt