Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 ekpss'ye girecek kaç tıbbi sekreter var aramızda?

Normal bir sınav gibi geçti ya yüksek bir beklentim yok en fazla 75 gelir 2014 normal kpss de 81 çekmiştim

bnde 80 almıştım normal kpss de ama bu sınavda nası 75 bekliyorsun ki sorular kat kat kolaydı 85 i rahat gecmen gerek normal kpss de o puanı aldıysan bundan daha yüksek alırsın . toplamda tahmini kac net gelir

Son düzenleme:
Arkadaşlar tıbbi sekreterlik sertfikasıylada aranabiliyormuyuz bir bilginiz varmı

yok diploma olucak 2 yıllık okulunu okuman gerek yada 4 yıllık sağlık

@mavi_umut

arkadaşım lütfen yalan muhabbet etme başka sayfalardada lisanstan girdim felsefe bölümü mezunuyum yazmışsın burda sacma sapan muhabbetlerle insanları kandırma şimdide tıbbı sekreterim diyorsun dalga gecilecek yer değil burası ne yaptıysan onu söyle hangi bölümden girdiyen o sayfaya git

Sen faceini versene bi isim soyisim ne ekliyim seni

Arkadaşlar Tıbbi Sekreterler Olarak Faceden Ekleşelim Tercih Zamanı Birbirimize Yardım Edelim

:) şimdi sordum rehberlikciye öyle birşey tercih edemiyorsun lisanstan girmişin önlisansdan tercih vercen oh ne güzel :)) git başkasını kandır bidahada yalan yanlış konuşma SOYTARI

Arkadaşlar Tıbbi Sekreterler Olarak Faceden Ekleşelim Tercih Zamanı Birbirimize Yardım Edelim

:) şimdi sordum rehberlikciye öyle birşey tercih edemiyorsun lisanstan girmişin önlisansdan tercih vercen oh ne güzel :)) git başkasını kandır bidahada yalan yanlış konuşma SOYTARI

..........

Senin önlisans tıbbı sekreter diploman varsa verebilirsin bunu demedin ben felsefe öğretmeniyim deyince dedim veremiyorsun o zaman yanlış anlaşılma var özür dilerim senden kardeş. :)

Yazılanları doğru/dikkatli okumuş olsaydın fark ederdin. Kırıldım yalan değil. ama o günde dedim sana neden yalan söyleyeyim ki. neyse önemli değil Allah herkesin gönlüne göre versin

sınav stresi işte herkez kafayı yedi :) kusura bakma neyse o olsun artık herkesin istediği yere atansın

Tıbbi Sekreterler

Tıbbi sekreterler nerelerdesiniz puanlarınz kac ? 85 alti alan yok galiba en düşük alaniniz benim galiba ?

Arkadaşlar mrb bende tibbi sekreterim 2014 ekpss de 20 tane alım olmuş lise düzeyinde yanlış bakmadiysam bu yıl inşallah bu sayının çok çok üstünde alım olur.

Biri bilgilendirebilir mi ?

Mrb önlisans tıbbi sekreterlik puanim 70 atanma durumum nedir ? Gecen sene ilk atama taban puan 57 imis bu sene nasil olur acaba ?

74 engelli raporu var , devlet memurluk sınavlarına girebilir miyim

74 engelli raporu var , devlet memurluk sınavlarına girebilir miyim , lise 1 terk , masa başı , sekreterlik falan olur , öyle bi hakkım var mı . yaş 23

Üst Alt