Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 ekpss'ye girecek kaç tıbbi sekreter var aramızda?

CPT. NEMO

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben önlisans mezunuyum 2014 KPSS den 81 çektim atanamıyorum bu sene ilk kez EKPSS ye gireceğim umutla bir de EKPSS den deneyeceğim :) benden başka tıbbi sekreter yok mu? :)

Ekpss tıbbi sekreterlik.

Arkadaşlar ekpss ye tıbbi sekreter olmak (Önlisans - linsans) için giren var mı ?

yok kardeş varsada 3-5 i geçmez bu forumdan . rakipsizsin. hadi bakalım kazanırsın umarım :D

İnşallah. Ben de merak ediyorum. :)

81 puanla nasıl atanamadınız ?

ben varım tıbbı sekreter ilk defa giricem nnormal 2014 kpss den bende 80.353 aldım bu sefer ekpss denicem hayırlısı

Bende varim. Benim 2014 kpss 75 :(

Arkadaslar forumda kac kisiyiz tıbbi sekreter olarak

sizin gorusunuze gore bu sene tıbbi sekreter atamalari nasil olur ?

sayı olarak önemli değil önemli olan bu alımlarda tıbbı sekreter alıp almıcağı

Sayi olarak 20 kisi anca vardr diye düsunuyorum. Her dönemde tibbi sekreter alımi oldu hatta kadrolar bos kaldi. Gecen kpss de bos kalan 360 kadroda hic yoksa 15 20 saglik teknikeri var. Sunada emin olun ki temmuzda 5000 alım olursa bütün tibbi sekreterler ilk atamada atanir.

kadrolar boş kaldığı icin başka bölümlere kayabilir az da açabiliirler ona göre çalışmanız lazım ben normal kpss sınavına calıştığım gibi hazırlandım onda aldığım 80 puan ile atanamadım bu sefer şansa bırakamam her türlü yüksek alınki atanın

Kesinlikle haklisin her koşulda en iyisini almak lazım. Ama şu da bi gerçek ki saglik bakanliginin fazla secenegi yok ekpss de kadro acmak icin. Sağlik teknikerligi saglik bakanliginin her zaman kadro dahilinde olacagi düsuncesindeyim. Normal kpssden aciklandi bugun acms 50 kadro. Normal kpssden acmadi ekpssden de acmasa ne olacak bu tıbbi sekreterler ? Diyecegim o ki icinizi ferah tutun. Allahin izniyle istedgmz gibi olacak.

2014 ekpss de Kaç Puanla kapattı ya da kaç puanla alım olur acaba bu sefer ?

Kardes kac puanla kapatti bilmiyorum ama ikinci tercihte 50 puanla tecih yapan olsaydi yine atanirdi.

Bu seneki alımlarda alacağı sayiya bağlı. Kac tıbbi sekreter girecek onuda bilmiyoruz

Bence Sağlık Bölümü Okuyan Herkes Çookk Avantajlı, Düşükk Punlarla Atacağınızı Tahmin Ediyorum. Sizz Sadece Hangi İl/ilçe de Çalışabilirim Diye Düşününn :) :)

Ben Önlisans düzeyinden Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümden sınava gireceğim.
Geçen sene ortaöğretimden girdim 74 puan aldım.

Bende tıbbı sekreterlik bölümünden ilk defa ekpssye girecem inşallah bu sınavda atama olur 2014 kpssden 72 aldım olmadı

valla ben son 5 ay kala başladım 2014 yılı sorularını cözdüm 49 net cıkardım 60 sorudan ondan önceki birikimde vardı tabi normal kpss ile atanamıyoruz 80 puanla acıkta kaldım lanet olsun bu sistemi yapanlara

2016 ekpss ye ben de ilk defa girdim çok şükür sınavım güzeldi

baya tıbbı sekreter var anlaşıLan:)) bakalım alım olacakmı bizim bölümden inş çok olur

Hadi bakalım Konuyu baştan açaLım sizce aLım olurmu tıbbı sekreter kaç kişi alır dersiniz arkadaşlar :) TIBBI SEKRETERLER GELİN BAKALIM 2016 ya girenler

Çok alınmaz gibi geliyor ilk alımda ama büyük bir umutla bölümden atanmayı istiyorum ve sağlık bakanlığının kendi alımlarında da engelli alımı yapması gerek

Ben kendi bölümümden ilk 3 e girerim gibime geliorda sonrası alıma kalmış :)

Alım yapması önemli tabi forumlarda gruplarda tıbbi sekreter yok gibi bu da herkesin atanacağını gösterir

Üst Alt