Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'de soru dağılımı nasıl olur?

merhaba sayın arkadaşlar sayfaya yeni üye oldum ben lise mezunuyum ve temelim açıkcası yok o yüzden bana nasıl çalışmamı ve hangi yayınları almamı tavsiye edersiniz şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Merhabalar ben 2016 ekpss sınavına gireceğim.Türkçe konuları içerisinde sözel mantık ve mat konularında sayısal mantık olacak mı?Normal kpss sınavında bu bahsettiğim konular var ekpss için durum nsl olur

Arkadaşlar yeni katıldım herkeze merhabalar...
Kronik hastalığı olanlar örneğin astım hastası,ek süre tanınmıyor.
60 Soru ve 60 Dk süre...

Okan06.

Asil siz ve tum konulardan sorumluyuz diyorsunuz bunu nerden cikariyorsunuz. Bugun yayinlanan tercih ve basvuru klavuzu sayfa19 bakiniz sinav ile ilgili sayfa , siz yanlis bilgi vermeyiniz daha da emin olamiyorsaniz osym genel dilekce ile bilgi edinebilirsiniz.

merhaba.
ben ilk defa bu sınava katılıcam.kaç puan veya kaç doğru soru çıkarmam gerekiyor.
sınavda yanlış doğruyu götürürmü. cevaplarınız için şimdiden teşşekür ederim...

akıllı adam yayınlarından hazırlık kitabı al çok yardımcı olucaktır

Merhabalar ben 2016 ekpss sınavına gireceğim.Türkçe konuları içerisinde sözel mantık ve mat konularında sayısal mantık olacak mı?Normal kpss sınavında bu bahsettiğim konular var ekpss için durum nsl olur

EKPSS'de görme engelliler için konu dağılımı nedir?

merhaba arkadaşlar görme engelliler için konu dağılımı nedir ?

bilen var mı ?

atanan varsada kac puanla atandı ?

net sayısı nedir ?

ccevabınız için teşekkürler

sınavda sorumlu konular

merhaba EKPSS sınavında orta öğretim zihinsel lere yönelik yapılan sınav konularını öğrenebilir miyim ?

Ben sınava girmeye yenilerde karar verdim ve neredeyse 10 yıldır dersle alakam yok. Nasıl çalışabilirim tavsiyesi olan var mı? Teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar belirtilen ayrıntılı konular arasında hangi konudan soru geleceği muammadır yani belli değildir genel olarak EKPSS çalışmanız yani Türkçe'den başlayıp,güncel konulara kadar çalışmanız konu ayırt etmeyin.!!
Özel EKPSS konu anlatımları bulmak zordur bazı yayınları alıp evde çalışabilir yada youtube üzerinden KPSS konu anlatımlarını dinleyebilirsiniz konular aynıdır farketmez
Tavsiyem İhtiyaç Uzaktan Eğitim Konu anlatımlarını izlemeniz

Herkese Başarılar...

pe@ce Sınav süreleri ÖSYM Kılavuzundan siz de görebilirsiniz kılavuzu incelerseniz.
Konular her sitede var ve EKPSS'ye ben de girdim bu nedenle biliyorum.

çağdaş türk ve dünya tarihi çıkacak mı acaba bilen var mı

Plumeria .. peki örnek sorular olan bir portal biliyormusun. Link göndersen zahmet olmazsa elbette

Gül Soruları için cevaplar lazım okuyorum yarın sınava :( işitme engelliyim

eğer bu seferde atanamazsam çok kötü olur benim için.... :( :( :( :(

Merabalar, sinavda osmanli tarihi var mi?? Osmanliya hic bakmamayi dusunuyrm.

var kardeş tabi ki olmaz mı sadece geçen yıl çağdaş türk ve dünya tarihi yoktu bu sefer olur mu olmaz mı bilmiyorum sınava yakın açıklanır

ysrkrdmr

off ya osmanlı cok zor ve ayrıntı. kpssde cok zor soruyrlar. ekpssye hiç girmedm kesin orda da zordur..:(

inkılap tarihi 10 soru diğer 3 soru da islamiyet öncesi, islamiyet ve osmanlı 1er tane

Arkadaşlar daha sınava 1 seneden fazla var bu aceleniz neden sakin olun biraz ya TMm kazanıcaksiniz :)

bsrkcsy

kafana takma öyle normal kpss gibi çok ayrıntı sormuyorlar basit oluyor şimdiden sistemli çalışırsan çok rahat kazanırsın

Üst Alt