Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'de öğretmen olarak atanabilmek için kaç puan almak gerek?

Edep

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba. Sinav basvurumu yapmis bulunmaktayim. Edebiyat ogretmeni olarak bes yildir kolejde calisiyordum. Bu sene ilk defa girecegim kac paun almam lazim. Kac net yapmam lazim. Bu konuda hic bir bilgim yok. Aydinlatici bilgiler yazarsaniz sevinirim. Istanbula atanmam lazim bakalim bir umitle hazirlaniyorum.

Evet hocam formasyonum var. 2011 yilinda almistim. yeterli puani alirsak ataniriz insallah. Allah hepimizin yuzune baksin.

Bende fizikci yim yeni formasyon alıyorum engelli öğretmen atamaları Şubat gibi oluyor sanırım inşallah ataniriz

Öğretmenlik konusunda çok büyük bilgi kirliliği var sayfalar forumlar çöpe dönmüş durumda. Atanan arkadaşlardan ve ya bu konuda hakkında bilgisi olan arkadaşlarda maalesef yazmayı tercih etmiyorlar. Engelli öğretmen atamasında herkes atandı sende atanırsın yazanlar sağolsunlar. Ama ilk atama için gerçekten çok heyacanlıyım. Gece yatıyorum EKPSS sabah kalkıyorum EKPSS -))))

Bu soruyu bir öğretmenin sorması garip ! Hocam tercih yapılmayan bir yere 30 da alsaniz atanirsiniz ama 4 kişinin aynı yere tercih yaptığında puanı yüksek olan atanır demi yanı.siz yüksek almaya bakın bence ...

60 soruda 40 ve üzeri net yapın atanırsınız

Şimdi meselenin özü normal atamalarda tercihin dışında seçeneğini işaretlediğinde istemediğin bir yere atanabiliyorsun. Aynısı EKPSS'de var mı onu bilmiyorum. Sanki daha önce atanan ya da çalışan engelli öğretmenler forumlardan kaybolmuşlar.İki sene önce 71 taban puanla kapatmış herhalde bakalım hayırlısı olsun.

Yani matematikten hiç yapamayan toplamda 20 net almış bir öğretmen de atanabilir mi soru bu. Günde 5 saat çalışıyorum hala tarih ve güncel konulardan ne sorabilirler tam korku filmi.

Üst Alt