Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2016 EKPSS'de lisans kadro sayısı ilk alım için kaç kişi olur?
Sınava giren sayısı 2014 de 6 bin küsürdü. 3 yerleştirmede 2500 e yakın kişi yerleşti. Bu sene 8 bine yakın kişi sınava girer. Bütün yerleştirmelerde de toplam 3 bin kişi alınır. Bunlar tahmini sayılar.
ben hala hem konu tekrarı yapıyorum hem soru çözümü yapıyorum bilgilerin güncel kalması için böyle bir yöntem uyguluyorum bilmiyorum ne kadar doğru ama sözel konular unutuluyor hemen
Şuana kadar 5 tane deneme sınavı çözdüm hepsinden 34 doğru yaptım bu işe anlam veremedim en az 40 doğru yapmam gerek inşAllah daha iyi sonuçlar alırız..
30 netin üzerinde yaptığınız her soru şansınızı çok artırır. ilk atamada olmazsa üzülmeyin diğer atamalarda şansınız artacaktır. çünkü sıra size yaklaşmış olacak.
Geçen sınavda 3 atama ve öncesinde 3 atama olurken neden bizim gireceğimiz sınavda tek atama oluyor onu anlamadım?Kaldı ki verilen söz tutulmamış ve geçen yapılan 3. atamada beklenen kontenjandan düşük verilmiş iken?
Tabi ki gönül isterki daha çok alım yapılsın daha çok kadro açılsın ama hani normal kpss gibi belirli dönem alımları olmadığı için belli olmaz yani kaç alım yapacakları inşallah en az 3 alım yaparlar
inşAllah üstteki kardeşimin dediği gibi en az 3 alım olur. çünkü buna gerçekten ihtiyacımız var. engel fdurumlarımızdan ötürü ders çalışmakta güçlük çekebiliyoruz pskolojimiz bozulabiliyor ve çeşitli sorunlarımız var yani. engellileri sınava sokmak çokda doğru değil ama hayırlısı olsun diyorum yinede gülümsüyorum hayata