Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'de lisans kadro sayısı ilk alım için kaç kişi olur?

ysrkrdmr

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2016 ekpss ilk tercihlerde tahmini kaç lisans mezunu kadro açarlar.

5000 muhabbeti var hocam bu kadro tüm mezun ve kurada alınacaklar için mi

arkadaşlar peki lisanstan kaç bin kişi başvuru yapmıştır 5000 var mıdır?

yazan olmadığına göre demek ki lisans giren fazla yok.

Tum girenler bugün görüp yazacak diye bi kaide mi var :) siteden 30 40 kişi var gördüğüm kadarıyla

lisans tahminim 10.000 kişi kadar vardır :) yani 8-9 bin civarındaki kişi sınava boşa giriyor demek :(

O kadar var mı hocam ya 10 bin kişi demek artık ekmek aslanın ağzından midesine iniyor demek sanırım:):)

Sınava giren sayısı 2014 de 6 bin küsürdü. 3 yerleştirmede 2500 e yakın kişi yerleşti. Bu sene 8 bine yakın kişi sınava girer. Bütün yerleştirmelerde de toplam 3 bin kişi alınır. Bunlar tahmini sayılar.

Yani buradan şunu anlayabiliriz ki lisans kadrosu da 1000 veya 1200 kişi anca olur

Sınava 12 gün kala çalışmalar nasıl gidiyor acaba?

Arkadaşlar malum sınava 12 gün kaldı çalışmalar nasıl gidiyor. keyifler nasıl umutlar nasıl beklentiler nasıl herkes hazır mı sınava

ee yani uzun süren çalışmanın ardından heyecanla bekliyoruz...

Arkadaşlar hala konu çalışması yapan var mı acaba? Benim şu an itibariyle vatandaşlıktan 2 coğrafyadan 3 toplam 5 konum kaldı. Sizde durumlar nasıl?

ben hala hem konu tekrarı yapıyorum hem soru çözümü yapıyorum bilgilerin güncel kalması için böyle bir yöntem uyguluyorum bilmiyorum ne kadar doğru ama sözel konular unutuluyor hemen

Bnm calışmalar daha cok artacagına azaldı bir an önce bitsede kurtulsak

bende aynı fikirdeyim hem ders çalışmak sıktı hemde artık sınav psikolojisi biran evvel olsa da kurtulsak hayırlısı ile

deneme çözen arkadaşlar kaç net yapıyorsunuz toplamda ve bu sene ki sınavda en az kaç net kurtarır bizi

Şuana kadar 5 tane deneme sınavı çözdüm hepsinden 34 doğru yaptım bu işe anlam veremedim en az 40 doğru yapmam gerek inşAllah daha iyi sonuçlar alırız..

30 netin üzerinde yaptığınız her soru şansınızı çok artırır. ilk atamada olmazsa üzülmeyin diğer atamalarda şansınız artacaktır. çünkü sıra size yaklaşmış olacak.

Ama bir diğer atama olacağının garantisi var mı? Belki bir defa alım yapmacaklar bir daha alım olmayacak

BENCE EN RAHAT VE GARANTİSİ 40 NET OLUR SANKİ

Geçen sınavda 3 atama ve öncesinde 3 atama olurken neden bizim gireceğimiz sınavda tek atama oluyor onu anlamadım?Kaldı ki verilen söz tutulmamış ve geçen yapılan 3. atamada beklenen kontenjandan düşük verilmiş iken?

Tabi ki gönül isterki daha çok alım yapılsın daha çok kadro açılsın ama hani normal kpss gibi belirli dönem alımları olmadığı için belli olmaz yani kaç alım yapacakları inşallah en az 3 alım yaparlar

inşAllah üstteki kardeşimin dediği gibi en az 3 alım olur. çünkü buna gerçekten ihtiyacımız var. engel fdurumlarımızdan ötürü ders çalışmakta güçlük çekebiliyoruz pskolojimiz bozulabiliyor ve çeşitli sorunlarımız var yani. engellileri sınava sokmak çokda doğru değil :( ama hayırlısı olsun diyorum yinede gülümsüyorum hayata :)

Kamuda 22 bin açık varmış engelli açığı ama okadar alacaklarını hiççç sanmıyorum hatta yarısına bile razıyım ama eminim o kadar da almazlar

arkadaşlar 32 netle ortaöğretimden atama şansım olur mu

Üst Alt