Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2016 Ekpss Tercih ve MEB kurumu hakkında sorularınızı cevaplayabilirim?
merhaba sıralamam 277 puanım 90.3 ortaöğretimden girdim sizce ilk atamada memur olarak atanma şansım var mı? özellikle geçen senenin ilk atamasına kıyasla bir yorum almak istiyorum eğer bilginiz varsa. teşekkürler
aklindansayitut önünüzdeki 125 kişi memur olursa sıralamanız 152 olur, ilk atamada 125 memur kadrosu açılıyorsa 2. Atamada kaç kişi açılır ?
Bence 125 i geçmez,
Bu sorunun cevabı önemli, maddi ihtiyacınız yoksa bekleyebilirsiniz, sıralamanız iyi ,
Hocam benim puanım da lise 86.85 658inciyim 10tane memur 20tane hizmetli yazmayi düşünüyorum. Sizce hizmetli kadrosuna atanma ihtimalim nedir acaba?ve hizmetli de masabasi is yapmak icin yada merkezde çalışmak icin ne gerekir?
atanırsınız tercihleri çok alan şehirleri yazarak değilde , karma yapın şansınız yüksek Matrix31 memurluk cok zor 125 alım var zAten, engeliniz ortopedikse masabaşı kesin çalışırsınız, eğer değilse pc den anladığınızı belli ederseniz şube müdürünüZle güzel bir diyalogla masa başında çalışabilirsiniz, büyük şehirlerde okullarda temizlik işkur ve hizmet alımları yapar genelde, ancak kendinizi masa başına aldırmanız tamamıyle sizin ikna yeteneğinize bağlı, ilçe ve il milli eğitimlerde çalışmak için eger olmazssa bir dilekceyle sağlığım temizlik yapmam için uygun değil , ekinede raporunuzu koyun, masabaşına geçersiniz ,
2014 ilk atama 365 memurluk 2. Atamada 110 tane memurluk acildi ve 2. Atamadan sonra memurluk puanlari 89.5 oldu 3. Atamada 500 yakin memurluk acildi ve puanlar 80 e düştu yani neyin ne olacagi belli degil ( bunlar lise duxeyindki bilgiler)
önlisans sıralamam 1515 ve 1340 kadrodan 750 kadro 3001 var seçebileceğim. sizce tercihlerimin hepsini orman genel müdürlüğü yazsam gelirmi yada gelme ihtimali yüzde kaç olur çıkmazlardayım lütfen cevap yazarmısınız..........
Arkadaslar lisans mezunuyum. Puanın 90.3 sıralama 230. Sizce ne yap
Zmalıyım??? Kamu Hastaneleri yazacaktım bu puana iyi bi yer yaz dediler. Iyi yerler de Ankara da zaten. Sizce bu puanı hangi kurumda değerlendirmeliyim? ???
önlisans mezunuyum 75.5 puan aldım 1366. sıradayım 1340 kişi alınacagını varsayarsak sanki şansım var gibi ama gene de sizden yorum almak istiyorum ilk atama da atanmak için hizmetliyi yazmalımıyım??
Hocam mebte okula atandigimizda örneğin yaz tatillerinde veya 15 tatillerde hizmetli yine okula gidermi veya öğretmenler gibi olmasa da 1ay falan izin olabiliyormu?
Matrix31 yazları gidersin ama uyumaya , oturmaya , sadece okulu açar , birilerinin gelmesini beklersin , eğer rahatsızlıgın beden işini yapmana engelse hiç kimse sana zor bi iş vermez, veremezde zaten , görev tanımın belli zaten , cagribekar şansını dene 125 memur alınacak , gelmesi bence zor
slm ben ekpss 70 puan aldım orta ögretim sosyal bilimler mezunuyum onkolojik engelli raporum var tercih yaparken nelere dikkat etmeliyim atanma sansım varmı tesekkurler
bayram 3900 sıralama biraz zor gibi duruyor ancak hiç belli olmaz. bütün tercih haklarını mutlaka kullan neslihankocaman ENGELLİ TAYİN HAKKI 1 defaya mahsus vardır Akın SEYİS sıralaman hizmetli memur olmak için yeterli ancak İZMİR kesin gelir konusunda birşey diyemem önündeki 500 kişinin izmiri yazma ihtimaline bağlı.. yerleşme ihtimalin çok yüksek