Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS tarihi ösym'nin sitesinde ne zaman yayınlanır?

sarasota

Aktif Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
2
arkadaşlar herzamanki gibi sınavın kaldırılacağı şekilde haberler yayınlanmaktadır dün halk tv de alt yazıda aynen şöyle yazıyordu !!!!!chp nin vip torpil iddaalarından iyice köşeye sıkışan hükümet kpss yi kaldırmak için bir eylem planı hazırladı!!!!! aslı varmıdır bilmem o yüzden sordum sınav tarihi ne zaman yayınlanıyor diye

evet malesf aynen öyle olur ama geçen senede böyle söylentiler vardı bişe olmadı

abım valla sınav kalkarsa dayısı olan memur olur ya boyle haberler geldıkce artık umıdımı yıtıyorum memurluk ıcın :((

Sanmıyorum kaldırılacağını hem Kpss tamamen kaldırılırsa devletin alacak kalemlerinden birisi gitmiş olur bu da devlete maddi anlamda zarar demektir.Kaldırıldı diyelim bu sefer kurumlar kendi yazılı sınavlarını kendi bünyesinde yapacak demektir bu sınavlarda Ösym aracılığıyla yapılır.Bu yüzden endişe edilecek bir durum görmüyorum.

valla abım 2016 ta da kalkmasın sınav hayırlısı olsun

deep_blue85;

çok güzel diyorsun kardeşim mecbur gene kurumlar kendi sınavını yaparlar amaaaaaaa işin içine mülakat girerse nolur???

Çoğu mülakatta adayların sadece dil becerilerine bakıyorlar artık,konuşma kabiliyeti düzgünse alıyorlar tabi alınacak kişi dilsizse onun da işlem yapabilme gücü gibi kriterleri var.Zorlayacaklarını sanmıyorum zaten torpilli kişi e-kpss ile pek uğraşmaz onlar genelde belediyelere filan giriyor Sedat abi.Bu dedikodular her kpss döneminde söylenir devlet toplu para girişi sağlayacak bir kalemi öyle kolay kolay kaldırmaz hem bugüne kadar alacaklarını kendi bünyelerine almışlardır çoktan.Tüm bu sebeplerden dolayı önümüzdeki 10 yıl içerisinde merkezi sınavlar kalkmaz gibime geliyor.

ah be kardeşim engelli birey olmadan önce ne mülakatlara girdim soruları duysan şaşarsın mülakat bir sınav değildir diyorlar mülakatta eliyorlar

Bilirim o mülakatları adam gözünün üstünde neden kaş var diye elerdi önceden ama artık denetim mekanizmaları var bimere birkaç şikayet işi bitirir gibime geliyor.Aslında bimere engellilerin ataması hakkında da talep ve şikayetler yapılmalı mesela kamuda meb için engelli personel açığı 14000 miş engelli öğretmen bulamadıklarından atama yapamıyorlarmış ben şöyle düşünüyorum bu açık meb de varsa meb in bürolarında veyahut meb bünyesindeki okullarda normal engelli de çalıştırılabilir yani o 14000 lik açık mebde öğretmen değil de genel engelli olarak istihdam edilebilir.Bu konuyla ilgili çalışma yapmamız lazım.Yoksa o kadrolar orada çakılı açık kalacak.

zaten burda biyerde okuduğum kadarıyla öyle bir kanun var sanırım yani aranan nitelikte kadro oluşturulamıyorsa benzer görevlerle değişiklik yapılmalı falan öyle bişeler duymuştıum sanki bundan yıllar önce girdiğim uzmançvş. luk sınavında bana ineğin çocuğuna ne denir diye bir soru sorulmuştu apışıp kalmıştım :)

Buz ağı desen adama o bile suç olur askeriye mantığın bittiği yer.

hani güldür güldür de nihat hatipoğluna sorulan soruları anlatmaya çalışıyorlar ya aynen öyle sorular birinde de belediyenin bir mülakatı vardı adam normal soru sordu hepsini bildim ama basit güncel sorulardı yanındakine dönüp hepsini bildi lan dedi gülüştük falan sonra dedilerki biz sizi ararız :)

Biz sizi ararız diyen hiçbir kurum bu vakte kadar aramamıştır. :)

2016 aralık- ocak aylarında yayınlanır sınav takvimi genelde böyle oluyor ama yanlışda bilgi vermiyim büyük ihtimal gene nisanda olur.

2016 da yeni bir sınav yapılması lazım. bu sınavında tarihi yaz aylarında veya sonbahar aylarında belli oluyor yanlış hatırlamıyorsam

arkadaşlar 2016 ösym sınav takvimi henüz belli olmadı? bu konuyu güncel tutalım

@ahmet1994 Tabiki hem kpss'ye hem de EKPSS'ye girebilirsiniz, ancak KPSS'den yüksek puan alıp atandığınızda tercih ettiğiniz kurum iş yapmaya engel bir durumunuz olması durumunda atamanızı gerçekleştirmeyebilir.

KPSS'nin tamamen kaldırılması değil de personel alımının kısmen bazı kurumların kendisinin yapılmasına devam edilebilir bu da geçmişte de olan birşeydir ancak bunun birçok kurumu kapsaması ve KPSS'nin kısmen devre dışı bırakılması olayına gidebilirler.

EKPSS' nin de kaldırılacağını şuan sanmıyorum, DPB'nin açıklamasında; EKPSS/Kura sonuçlarına göre yerleştirmelerin kamu kurum ve kuruluşlarınca engelli alım talebinde bulunulduğu sürece her yıl yapılması öngörülmektedir, şeklindeydi ancak değiştirirler mi zaman gösterir.

arkadaşlar henüz sınav tarihi belli olmadı? sınav tarihinin bir an önce belli olması için bir şeyler yapmamız lazım.görüş ve önerilerinizi buraya yazalım lütfen

[FONT=sans-serif]2016 ösym sınav takvimi henüz belli olmadı,[/FONT] 2016 yılı Ocak ayında belli olur, arkadaşlar 3. atamalar için uğraşıyorlardı sanırım.

Life sanırım 2014 2013 kasımında belli olmuş forumda öyle görmüştüm sanki

Evet yılın bitimine son 2-3 ay kala açıklanıyor gerekli gördüklerinde de takvimde güncelleme yapıyorlar. EKPSS 2014 yılı başvuruları Şubat ayı son haftası ile Mart ayı ilk haftasında yapılmıştı tahminim yine öyle olacaktır.

Sınav olacaktır böyle safsata haberlere inanmayın safsata lafaaa

Life

evet o başvurular dediğin zamanlarda ama açıklama yıl sonuna 2 3 ay kala olabilir

Üst Alt