Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS sonuçlandı açıklandı!

bukim77

sonuçta size yapamayacağınız işleri vermezler diye düşünüyorum yapamayınca zorlamı yaptıracaklar emin olun engelinize göre iş verilir ilaki ufak tefek zorluklar çıkar ama buda atanamamaktan iyidir birazda atanacağınız yerde ki ortama ve insanlara bağlı memurlukta hiç rahat edemezsiniz belki hizmetlide kral gibi olursunuz ama tabi ki değerlendirmek araştırmak gerek

best

İyi günler hocam. Ben bu ocak ayında engeli raporu aldım. İlk kez ekpss ye giriyorum. Manisaliyim ama Balıkesir i tercih etmek istiyorum. İkametgah i oraya çektirmem gerekir mi ? Bilemedim. Atamadan pek umudum yok aslında ama hersey çok yeni benim için. Sadece bilgi amaçlı öğrenmek istiyorum böyle bir durumda ne yapılması gerektiğini. Şimdiden teşekkür ederim

ikamet almanıza gerek yok , ilk tercihinize atanırsınız , atandıktan sonra adaylık sureci icinde dahi bir defaya mahsus tayin isteyebilirsiniz

best

hocam ben aslen çorumluyum ama iki ay önce işim gereği ikametgahımı istanbula aldım için atandıktan sonra birkereye mahsus yer değiştirmeyi istesem çoruma isteye bilirmiyim yoksa ikametgah mı önemli sadece istanbulamı alabilirim

ysrkrdmr

ikamet önemli degil . bi kereye mahsus istedigin yere tayin isteyebilirsiniz

ysrkrdmr

bence siz atamanız yapıldıktan sonra eş durumundan isteyin bi defaya mahsus hakkınızı kullanmamıs olursunuz . puanınız iyise ilk tercih gelir zaten

Her kurum için geçerlimi göreve başlamadan tayin aldırmak? Sadece MEB diye biliyodum

aday memurken sadece meb tayin hakkı veriyor diğer kurumlar adaylık bittikten sonra dilekce veriyorsun oda hemen sonuçlanmıyor

parsam yılını dolduran ve bılgısayar sertıfıkası olan ları sınavsız yukseltıyor demışsın neye dayanarak ...sınavsız yok öyle bır şey sanırım...

hani yazmışsınız ya [FONT=sans-serif]2016 EKPSS ye de öylesine girdim diye peki şimdi kazandığında diğer kazanamayan arkadaşların hakları ihlal etmiş olmuyormusun engelli bile engellinin hakkını gasp ediyorsa yazıklar olsun sana başka çok şeyler var söylenecek ama susmak çok şey anlatır bazen [/FONT]

herkesin kendi tercihi ama kazanıp gitmediğinde kazanıpta atanamayan arkadaşların hakkını gasp etmiş olmuyorlar mı sizce birtaneside yazmış 2014 de kazanmış işe yerleşmiş ama 2016 da sınava girmiş öylesine yazmış buınlara ne denirki....

Ben 2015 te atandım 2016 daki sınava girdim tekrar çünkü daha stajer memurum 1 ay kaldı adaylığımın kalkmasına küçük bir ihtimal kalkmaması ama ben yinede ne olur ne olmaz sınava hiç hazırlanmadan girdim 80.3 aldım Lise düzeyinde açılacak kadroların %80 nini yazamam sadece üst kadroları yazabilirim ama yazmamama gerek yok çünkü çalıştığım kurumun evimin dibinde isteyen istediği sınava girer bunda bir sıkıntı yok Anayasal olarak kafasına bilgisine güvenen zaten güzel puan oluyor sizin dediğiniz gibi kimse kimsenin hakkına gasp etmiyor kardeşim ama dediklerinden biri doğru Tercih yapıpta gitmeyenlere bende çok kızıyorum bu gasp olabilir ama isteyen herkes sınava gireblir birde konuşma üslubunuza dikkat edin ben arkadaşlara yardımcı olmak için elimden geleni yapıyorum

Eyüp TOKLU

parsam

ne olarak atandınız ? ve kaç puanla atandınız ? bana göre memur olupta tekrar girmekte sakınca yok.. ama sınava giripte tercih yapıp atanıp gitmeyenler başkasının hakkın gaspediyor..

Ben ce de sadece gitmeyeceğiniz kadroları doldurmayın yeter sonuçta herkes en güzel en iyi yerleri ister çalışır ve hak ederse kimse bişey diyemez

Bende sizle aynı fikirdeyim ben yaşadığım şehre 82,5 puanla ilçe Milli Eğitime Atandım Arkadaşlar istiyorki çok düşük puanlarlada atanalım keşke olsa ama devlet bunu istemiyor ve istemezde Zamanın Ötesinde

Mrb arkadaslar benim raporumda istihdam kismi bostu istihdam kismini evet diye isaretledim.simdi raporu aile sosyal politikalarbakanlığına mi gonderecem yoksa osym mi

EVET HİZMETLİ KADROSUNDAN ATANDIM 3atamayı bekleseydim memur yada VHKİ olabilirdim ama gerek yok bence çünkü fabrikada çalışmaktan imanım gevremiş durumdaydım
Zamanın Ötesinde

parsam

burada çoğu kişi MEB'i kötülüyor.. bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor.. hizmetli için en iyi kurum MEB'mi sizce ? yani siz rahat mısınız ne iş yapıyorsunuz ? temizlik falan mı ?

Şöyle anlatayım ben yürüme engelliyim destek hizmetlerde memur olarak görevlendirildim okullarda temizlik yapan hizmetli yok bizim ilçemizde çünkü işkur tafrafın toplum yaraına çalışma diye bir programla 90 tane 9 aylık sözleşmeyle temizlik personeli çalıştırılıyor ilçemizdede hizmetliler memur olarak çalıştırılıyor ben temzilik yapanı görmedim Suç işleyipte denetimli serbestlik yasasından faydanalan kişiler temizliği yapıyor kurumumuzda farzet temizliği hizmetliler yapıyor diyelim 10 tane masa 4 tanede oda var bunları temizlemek sabah ve akşam 1 saati almaz ki öyle görüyorum aldığım paranın yarısına 9 yıl fabrikada kölelik yaptım eşek gibi çalıştım engelim ağır olmasına rağmen ben çok memnunum Elhamdülillah

Benim atandığım dönemde geçen sene haziranda bir kereliğe mahsus istediğin yere tayin hakkını hemen kullandırdılar Örnek adam ağrıya çıkmış tayini ama memleketi balıkesir olduğu için tayinini hemen Balıkesir istediği kuruma verdiler Meb tayin hakkını kullandırıyor ama diğer kurumları bilemem ama normalde stajerlik kaldırlımadan asalet onaylamadan tayin istenmez

Zamanın Ötesinde

Salmanctr engelli sağlık raporu size hastahane tarafından verilmiş belgedir.Siz o belge üzerinde oynama yapamazsınız..

Üst Alt