Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ekpss sonrası tercihler püf noktalari

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Herkese hayirli günler dilerim bildiğiniz üzere Ekpss heyecanı kısmen bitti ama maraton devam ediyor çünkü tercihler. Biz ilk defa giriyoruz tercihler ve sonrasındaki süreç hakkında bildiklerini yazarsanız bize iyi bir yol gösterici olur Allah herkesin gönlüne göre versin insallah

Valla arkadaşlar bu benim sınava 3. girişim yani bu öyle bir şey ki bunda puanı yüksek olup atanamayan da var puanı düşük olup ta atanan da var yani piyangodan para çıkması gibi bir şey ... o yüzden bismillah deyip 30 tane yer yazacaksınız. şahsen ben tunceli hakkari Şırnak en kötü yerleri bile yazacam biraz özel durumum var buralardan uzaklaşmam lazım .. yani demem o ki nasipte ne varsa o çıkarr herkese boll şanss...

burdan tüm arkadaşlara dıyorum.şehıt ve gazı yakınlarını lise mezunu olanları sınavsız kadroya alıyor devletımız...bızler ıse bu ülkenın engellılerı olarak sınavla ugraşıyoruz yetmıyor puan olarak çok yuksek rakamlar alanlar bıle memurluk kadrosu az açıldıgı için hımzetlı olup çeşıtlı sıkıntılarla ugraşıyoruz.saglıgımız açısından uygun olmayan işlerde degrlendırılıyoruz...6000 kadro açılcak dendı bundan 200 tane lıse duzeyı kadro memur açılır herhalde eskıden lıse mezunu olanlar dırek memur sayılıyordu sınav kazandıklarında bızlerde burda lıse unuversıte orta okul vs herkes bımere yazsın atanan kışılerın memur olarak atanması için şehıt ve gazı yazkınlarıyla aynı degerlendırılmemız için yazın arkadaşlar...

Puanım 80 sıralama 610 kayseri dışı yazmayacam sizce gelirmi

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama başlıkta ne diyor tercih püf noktaları diyor herkes saydırmış yok şu puanla atanır mıyım diye..

Bi başlığa bakın bi konuya bakın bende başlığı görüp tercih konusunda fikir sahibi oluruz sandım dikkat edelim arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun ama tartışılıcak konu tercih konusu, tercihler ile fikriniz varsa buyrun bizde dinleyelim..

yav hele bir kadrolar açıklansın da bunun derdine sonra düşün. (+90-95 puan alanlar harici)

Şimdiden ogrenmenin bir sakıncası olmaz ilk defa girenler icin cok iyi olur kanaatindeyim ..tabiki klavuzu bekleyip tercihleri yapacağiz ama simdiden o heyecanı atmak lazım ....Allah u Teala herkeisn gonluyne gore versin

Üst Alt