Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS ortaöğretim'den kaç puan alınarak atanılabilir? Üçüncü tercih olur mu?

xact

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
2016 EKPSS Ortaöğretim'den ilk ve ikinci tercihte kaç puan alınarak atanılabilir? Üçüncü tercih olur mu? Olursa kaç puana kadar düşer atamalar? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Puandan çok sıralama önemli ilk 4 binde olursan 2. atamada atanma ihtimalin yüksek :)

90 ve üzeri alırsan atanırsın . Arkadaşım 88 ile atanamadı ona göre

hizmetli ilk atamada 85 civarı bir puanla atanırsın memurluk ilk atamada 90 civarı yok ben hizmetli atansam yeter diyorsan 80 puanla 2. atamada atanırsın birde alım sayısına bağlı genelde

Teşekkürler cevaplarınız için.

Bir üçüncü atama daha olur mu acaba 2016 ilk aylar olacak diye haberler okudum ama çıkmadık candan umut kesilmez hesabı işte inşallah son bir atama daha yaparlar..

Burdan 85 90alabilen arkadaşlar.neden kpss i düşünmüyor
Açıkçası ben ekpss nin daha kolay atamalı bir sınav olacağını düşünmüştüm. Sanirim biraz çalışmak değil konulara tamamen hakim olmak ve soru kaçırmamak gerekiyor.

arkadaşlar hizmetli derken neyi kasdediyorsunuz

80-82 puandan assagisi ise yaramaz her atamada sayi azaliyor 77.5 puana kadar dustu 2014 ekpss
2016 da bu puanlara dusecegini sanmiyorum.

arkadaşlar ben 2014 te 30 dogru 30 yanlış yaptım nasıl 72 puan aldım hesaplama nasıl oluyor benim hesabıma gore 50 almam lazım

78.9 puan 3706 sıralama sizce şansım nedir

Üst Alt