Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS ortaöğretim Matematikten sıfır çekenler buraya!

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
722
Reaksiyonlar
541
2016 EKPSS ORTAÖĞTETİM
Matematikten "0" (sıfır) çektim.
Hiç soru cevaplayamadım.
Benim gibi olanlar varmı?

43 soru cozdum.
15 mat ve 2 cografya yapmadim yapamadim.
35 netim var.
79.1 puan aldim.
3642.siradayim.

Ben hiç atmadım. Hepsini boş bıraktım.

Mümkün olsa da matematikte yardımlaşmak için başlık açılsa sorular sorulup cevaplansa. Arkadaşlar matematik zannettiqiniz kadar korkulacak bi ders deqil. Sadece pratik gerekiyor.

23 yıl önce matematik lisede üstelik ticaret lisesinde ne ise o yani atmak daha mantıklıydı biraz şans dedim ama olmadı.

Ben de liseden 10 yıl önce mezun olmama rağmen yine çok çalıştım rüyamda qorduqum soruyu uyanınca cozmeye çalıştım. 30 sorudan 29 net. 91 puanla atandim. Ne kadar zaman önce olduqu önemli deqil üzerinde çalışırsanız eskisinden daha iyi olursunuz.

Youtube den Buğra ayan'ı izleyin. Matematikle dalga geçen adamdır. Matematikte full çıkarmanızı sağlayabilir. Tabi iş sizde bitiyo

hiç matematik çözmedim bugüne kadar hiçbir sınavda matematiğin yüzüne bile bakmadım.. sadece sözel konuları çözdüm 82 aldım atandım.. sayısal zeka olmadan matematiği çözemezsiniz.. çalışmakla olmuyor

Beyin 40 yaşında olunca 25-30 yaşındaki gibi çalışmıyor...

herseyın bası emek . emek verırsenız hersey olur

Yasla nasil alakasi yok 40 yasindaki ile 30 yasinda 20 yasindaki biz olmaz kac srne once gordugun nasil gordugun o gordugun zamanlar ne kadar yapiyodun onlar onemli kalben

Matematik aslında hayatın içinde bende hiç sevmem matematiği ama bir yerden yakalamak lazım ayrıca sınavlarda bende bir göz gezdiririm bir iki kolay soru illaki oluyor

Çalışınca yapamam diye birşey yok calismakla alakalı birşey, kimse süper zeka değildir.

Yaşınızı bahane etmeyin ben şu an 35 yaşındayım ve ikinci üniversite okuyorum ve bölümün en zor dersi Arapça. Eqer içinizde azim varsa basarirsiniz.

Ben de yasimi bahane edecek bi sey yok zaten 18 yasindayim ama bir olmaz bence senin dusuncen oyle olabilir. kalben herkesin kapasitesi anlayacagi sey farklidir herkes aynisini diyo nesi var yapilmiycak yapabildiginiz icin oyle geliyo size.

kalben

Kesinlikle size katılıyorum.bende bu yaştan sonra Üniv.okuyorum ve eskisinden daha çok başarılı olduğumu dusunuyorum.Aciktan okumama ragmen yüksek onur belgesi aliyorum,hemde iste çalışmama ragmen..Okumanin yaşı yoktur azim ve istek olduktan sonra.

Matematikten şöyle 4 - 5 soru çözseydim çok iyi olurdu.
Kafa çalışmıyor matematiğe. İlaçları kullanmaya başlamadan
önce (4 yıldan fazladır oldu başlayalı) gene az çok çözebiliyordum.
Şimdi basit sayıları bile aklımda tutamıyor ve hemen unutuyorum.

Eğer normal bi zekaya sahipseniz sayısal ve sözel zeka diye bişey yoktur. Bu bilimseldir. Neye daha çok çalışırsanız onu başarırsınız. 4 işlemi bilip ve bi kaç matematik kuralını bildiğiniz zaman 7 8 netiniz olur inanın buna. Benim matematiğim sıfırdı -4+7 işlemini görünce yapamıyodum. 2 ay matematik çalıştım saatlerce 11 net yaptım. Diğer soruları yapamamamın sebebi o konulara çalışmaya zamanıö yetmedi sınav zamanı geldi zaten:)

zaten ekpss nin mat soruları 4 işlem bıraz konu tarasanız arkadasın dedıgı gıbı yıne 8-9 yaparsınız

O zaman beyin yandı diyelim geçelim. Kemoterapi+rektefiye olunca bu kadar oluyor.

1997 yılından beri kitap açmamıştım. 6 ay düzenli çalıştım. Metrobüste bile cep kitaplarını okuyordum. Sonuç 91.65 ile memur oldum.
Hatta hızımı alamadım Önlisans ve Lisans eğitimimi de bitirdim.

Bu işin püf noktası şu;
Bir kere dinleyince, izleyince anlamayınca yapamıyorum dememek. Ben bazen anlamadığım konuları 6 kere okumuşumdur. 6 olmazsa 30 da olur. Yani herkesin kapasitesi farklı kimi daha azar okur anlar kimi daha fazla. Sonuç olarak anlar.

Üst Alt