Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ekpss Önlisans atamaları kaç puana kadar düşer?

Derya.0310

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı Ramazan-ı Şerifler diliyorum. Ekpss Önlisans Puanım 74.4 küsür bir şeyler Siralamam da 9990 küsür kişi arasından 1688. Sizce ilk atamada atanır mıyım? Doğuda yazmayı düşünüyorum. Önlisans atama puanları kaç puana kadar düşer? Her gün düşünüyorum. Gerçekten yardım edecek bir arkadaş olursa çok mutlu olurum ve çok dua ederim.

Tahminim 1700 - 2000 arası atama olursa iyi bir tercihle atanılabilir. Size de hayırlı ramazanlar... Hayırlısı olsun hakkımızda.

insanogluinsan Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Peki ilk atamalar da mı bu oran olur yoksa ikinci atamalardan mı bahsediyorsunuz?

Butun islam aleminin ramazani serifleri hayirli olsun insanogluinsan kardesim onlisansa imkansiz ilk atamada senin dedigin rakam bana imkansiz geliyor insaallah yanilan Ben olurum

Kaça kadar düşeceği 1.tercihlerde verecekleri kadrolara bağlı herkes 1500 filan diyor ama ben 1.000 olursa öpüp başıma koyacağım.

Arkadaşlar bence olaya çok ümitsiz bakıyoruz. Çünkü 2014 2. Atamalarda 70e, 3. Atamalarda 67ye kadar düşmüş puanlar. Bence ilk atamada da bi 74ü görür gibime geliyor

Derya.0310 bence fazla stres yapma derim daha kontenjan belli değil ne söylesek nafile benim bölüm de muhasebe ama şükür puanım iyi bakalım artık

1600-1700 kadro verilirse önlisansa güzel seyler olur..benimde puanım düsük önlisans saglik teknikeriyim kara kara düşünüyorum ..

Rabbim hayirlisi ne ise onu versin herkesin gonlune gore rizik versin

Allah hepimize atanmayi nasip etsin. Allahimdan en büyük dileğim budur

Benimde onlisams 73.816 sira 1850 lerde gelirmi bir yerler?

Tsk ederim kardesim umut verdin ben oyle tahmin ediyorum ki2. Atama olabilir sizce?bolum sosyal hizmetler

Mrb arkadaslar onlisans 77.77593 puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim hic umudum yok ondan soruyorum

Salmanctr Adalet Bakanlığı iyi alın yapıyor sağlam bir tercih yaptığın takdirde atanirsin zaten memur olupta sınava giren çok eleman var ben 84 ile muhasebe bölümünden tercih yapacam tabi kadro acarlarsa

Parsturkuaz kardesim masaallah guzel puan almissin insaallah ataniriz.ama onlisansa ilk alimda iyi bir kadro vermezLer gibime geliyor sen ne diyooon

Eyvallah gardaş inşallah valla 6000 kadrodan 1700 önlisans olur diye düşünüyorum hayırlısı artık

Parsturkuaz kardesim insaallah agzindan bal damliyor ataniriz bu cilemiz biter

Üst Alt