Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ekpss/Kura İle Yerleştirme Sonuçları

EKPSS/KURA 2016/1 sonuçları açıklandı!

açıklanmış arkadaşlar

ama ben atanamadım

Ben ve kardeşimde atanamadık. Oysa en çok kadro veren yerlere göre 30 tercih yaptık neresi olsa gidecektik. Yine olmadı yine hüsran.. Özel sektörde sürünmeye devam.

Hayır yani benim anlamadığım bir şey var 90 alan bir insan nasıl oluyorda hizmetliden atanıyor.Şahsen ben 90 ve üzeri alsam iye hizmetli yazayım mı ki.?Bu tercihler çok saçma geldi bana yakında çıkar kokusu hadi bakalım hayırlısı.....

ferhat kurt Kişi yüksek puan bile alsa atanayım da ne olursa olsun işsizlikten iyidir diye düşünmüş yazmıştır, ayrıca zaten kadroların çoğu hizmetli kadrosuydu memur kadrosu azdı ikinci atamaları beklememek ya da açıkta kalmamak için riske girmemiştir hizmetli kadrosunu tercih etmiştir.

eniştem kura ile giris icin kaydoldu. onlatin sonuclari ne zaman aciklanir

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sınavsız kura ile atanan oldumu ?

Arkadaşlar sınavsız kura ile giriş yaptım aceba atanan arkadaşlar oldumu bide 2016 da 2. başvuru atama yapılabilirmi ?

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt