Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS/KURA ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu yayınlandı

asaletimin onaylanmasını bekliyorum 1 yıl oldu

arkadaşlar slm ben imam hatip mezunuyum ekpss puanım 77 sıralamam 4491 diyanet kadro açmış Kuran Öğreticisi ve Müezzin Kayyım olarak nitelik kodları ise 1101 erkek olmak 2049 imam hatip mezunu olmak 7233 hafız belgesine sahip olmak fakat 7233 toplam 7 yerde açılmış diğerlerinde istemiyo 7233 ü ben şimdi 7233 ü istemeyen Kuran Öğreticisini veya Müezzin Kayyımlığı tercih etsem ve atansam benden yeterlilik belgesini isterlermi bende yeterlilik yok yani 7233 diğer kodları var dediğim gibi 7233 haricindekileri yazsam ve atansam ne olur şöylede bir durum var Kuran Öğreticiliğini veya Müezzinliği yapacak kadar da bilgim yok böyle bir durumda bana nasıl bir işlem yaparlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum

1806;
Klavuzda bende bulamadım 1 yil şartını. Vardi boyle bisey hatirliyorum.eklememisler sorun yok

ekpss tercih klavuzu

Arkadaslar ne il tarim mudurlugu, ne gumruk-ticaret, ne aile-sosyal politikalar bakanligi(memur+b.sayar isletmenligi yok), ne adalet gibi kurumlarda kadro acilmamis. Kisitli ve dar kadro ile ancak bu kadar olur. Lisans'tan 85 puan almama ve siralamam 804 olmama ragmen icim rahat degil. İnsaAllah bu puanla ataniriz

adam gibi kadro açılmamış lise mezunları için hani 2500 dü ????
dalga geçiyorlar ya

437 ciyim ama memur,yet için sıkıntılı olacak da...hayırlısı

[FONT=sans-serif]arkadaşlar slm ben imam hatip mezunuyum ekpss puanım 77 sıralamam 4491 diyanet kadro açmış Kuran Öğreticisi ve Müezzin Kayyım olarak nitelik kodları ise 1101 erkek olmak 2049 imam hatip mezunu olmak 7233 hafız belgesine sahip olmak fakat 7233 toplam 7 yerde açılmış diğerlerinde istemiyo 7233 ü ben şimdi 7233 ü istemeyen Kuran Öğreticisini veya Müezzin Kayyımlığı tercih etsem ve atansam benden yeterlilik belgesini isterlermi bende yeterlilik yok yani 7233 diğer kodları var dediğim gibi 7233 haricindekileri yazsam ve atansam ne olur şöylede bir durum var Kuran Öğreticiliğini veya Müezzinliği yapacak kadar da bilgim yok böyle bir durumda bana nasıl bir işlem yaparlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum[/FONT]

SAĞLIK DURUMU / ENGEL BİLGİLERİM

Geçerliliği devam eden Sağlık Durumu / Engel Bilgisi bulunmamaktadır.

arkadaşlar bu durum normalmi %58 daimi raporum var normalmi birşey yapmam gerekiyor mu

Düz lise mezunuyum, Bilgisayar ve Ofis Prog. sertifikam var, sadece 2001 kodunu mu tercih etmek zorundayım :confused:

arkadaslar bısey sorucam benım sıralamam 218 de onlısansta tercıhlere doguyuda yazmalımıyım batı gelırmı acaba nasıl yapmam lazım bırı bana bı fıkır verse

1806;

soylediğim bu idi, yazıyor klavuzda, 1 yıl diye biliyordum 1 yıl yerine bir sonraki yerleştirmede imiş sadece

bbXV78.jpg

ozgurluk

11) Halen memur statüsünde çalışanlar, Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet
Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmeliğin 14 üncü maddesinde yer alan; “Halen memur olarak
çalışmakta olanlar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı
olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin
kadrolar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz,
yerleştirilseler dahi atamaları yapılamaz.” hükmüne uygun olarak tercihte bulanabileceklerdir.
Bu maddeye yorumunuz nedir

Ali_Gs kardeşim selam sizce ortaöğretim 78,5 sıra 3933 ile fazla umudum yok ama yinede full hizmetli yazacağım bana nasıl bir tercih önerirsiniz tüm türkiye olabılır :) şimdiden tşkler tercih listesi yaıp bana özelden yollayabılırsenız mutlu olurum

yeşimbyk
Veri hazırlama kontrol işletmenliğinide yazabilirsin..
bayram kardeşim umudunu kırmak istemem ama hizmetli alımı 80 puanın altına inmez. Sen yine full hizmetli yaz ama gelecek diye bekleme. Ben 80.35 puan ile ikinci tercihte yerleşmiştim full hizmetli yazdığım halde..
Bu başlıkta daha öncede yazdım, 90 puanın altı memurluk, 80 puanın altı hizmetli beklemesin..
müdür42
Normal kardeşim.. Durumunda sıkıntı yok tercihlerini yapabilirsin.. aynı yazı bende de yazıyor..
midestino
Lisans kadrolarını gösteren tabloda "ösym kurum kodu" yazar en başta, ordaki rakamları tercih listene tek tek yazman lazım.. her kurum kodunu yazdıktan sonra yandaki 3 noktalı yere tıklaman lazım.. oraya tıklayınca tabloda yazan kurum adı tercih listende çıkıyor.. en son başvuru kontrol ve ön izleme yazan yere tıklayıp kontrolünü yapıyorsun, hata yoksa onayla diyorsun işlem bitiyor.. tercih listenin çıktısını almayı unutma..

1806

şuan teknisyen diniz değil mi? teknisyenlik hariç diğer kadroları seçebiliyorsunuz

ankiloz veri hazırlama kontrol işletmenliğinde tercihlerin ikisi hariç tamamı 4001 ama ben daha lisans 3. sınıfım ortaöğretim olarak sınava girdim, yine de yazabilir miyim?

KKELEBEKK
size bi soru daha sorabilirmiyim
tercih sayfamda koşullar diye bi çok kod yazmakta ben lisans işletme mezunu olarak o kodlara göremi tercih yapıcam
eğer öyleyse çok az bana uyan kod var
bilgilndirirseniz sevinirim
iyi akşamlar.

ERKİNSOY mezun olduğunuz bölüm dışında "Herhangi bir lisans programından mezunolmak" "4001" kodlarını da seçebilirsiniz.
Aslında kadroların karşısında bulunan kodlara bakmanız gerekir, onları tablolardan bakıp şartlarınızın uyup uymadığını değerlendirmeniz gerekir.

@KKELEBEKK[FONT=sans-serif]
ben imam hatip mezunuyum ekpss puanım 77 sıralamam 4491 diyanet kadro açmış Kuran Öğreticisi ve Müezzin Kayyım olarak nitelik kodları ise 1101 erkek olmak 2049 imam hatip mezunu olmak 7233 hafız belgesine sahip olmak fakat 7233 toplam 7 yerde açılmış diğerlerinde istemiyo 7233 ü ben şimdi 7233 ü istemeyen Kuran Öğreticisini veya Müezzin Kayyımlığı tercih etsem ve atansam benden yeterlilik belgesini isterlermi bende yeterlilik yok yani 7233 diğer kodları var dediğim gibi 7233 haricindekileri yazsam ve atansam ne olur şöylede bir durum var Kuran Öğreticiliğini veya Müezzinliği yapacak kadar da bilgim yok böyle bir durumda bana nasıl bir işlem yaparlar birde bu puanla hizmetli olarak şansım varmı
lütfen yorumlarınızı bekliyorum[/FONT]

Arkadaşlar ösym'nin tercih sayfasında ortaöğretim mezunu görünüyorum. Oysa lisans mezunuyum ve lisanstan sınava girdim. Lisans kadroları tercihi çıkmıyor sayfada. Ne yapabilirim?

Valla şöyle bir baktım diğer formlara falan her kafadan bir ses çıkıyor kimi diyor ust kadrolara başvurabilirsiniz altlar olmaz diyor ne yapacağını şaşırdım saçma bir madde yazmışlar anlayana ask olsun
ozgurluk;

Arkadaşlar ben tercih yapacaktim fakat lise de sadece 2 dersim kalmisti OSYM'nin sitesi tercih yapamazsinis diyor. Yok mu bunun cozumu? Atanana kadar mezun olurumda, keske tercih yapabilseydim. İkinci atama tahminen ne zaman olur?

Fiyasko

Onlisans kadrolari tam bir fiyasko adamlar 600 yakin teknik kadro vermis 3001 750 kusur olacak ismi bu dusuk puanda ki benim onume gececek kardesim bizde onlisans okuduk ama tam bir rezalet yani keske kuraya katilsaydik daha fazla atanma sansimiz olurdu.allah koymasin hakkimizi yiyenlere

Atanan arkadaslara hayirlisi olsun kimsenin kadrosunda gozumuz yok ama gercekten adaletsizlik arkadasim acacaksan herkesin ac acmayacaksan hepsini 3001 den ver ki herkes hak etti puanla atansin kimsenin hakkina girmeden adaletli olsun.ama nerde ben boyle adaletin taa .........

önlisans orman genel müdürlüğü Balıkesir tercih edecek arakadaşlara sıralama yer ve iş konusunda yardımcı olabilirim..

1806;

Mantıklı olan benim söylediğim bence. ayni kadroya ayni unvana tercih yapmak sacma. 2014 Ekpss 3.uncu atamada yerledmediyseniz, tenisyenlik haric tum kadrolari yazabilirsiniz bence

Üst Alt