Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS/KURA ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu yayınlandı

Teşekkürler Kelebek...

Bana o şekilde bir açıklama yapıldı acaba doğrumu değilmi diye sormak istedim.

Tercihlerinizi yaparken gitmeyeceginiz yerleri yazmayın, yerlesirseniz ve gitmezseniz 1 yıl boyunca tercih yapamazsınız. Bu bir yılda ikinci bir atama olursa onda tercih yapamazsınız. Tercih yapacak arkadaşlara başarılar umarım istediğiniz yere girersiniz

4 üncü tercihim inşallah bu sefer kurada atamamız çıkar hepmize hayırlı olsun

Arkadaşlar lisans mezunuyum 87 ile atanabilir miyim sadece yakın çevre illeri yazacağım ilk kez tercih yapıyorum ve ben ilk öğretmenlik alımında yerleşemedim 2. Si olursa şubatta tekrar tercih yapabilir miyim atandığım halde öyle bir geçiş oluyor mu bilgisi olan var mı?

Simdi toplam kadro sayisi nedir goremedim hic bir yerde kac lisans kac ortaogretim kac kura var toplamda bilen varmi?

Tercih sonuçları nezaman gerçekleşir acaba bilgisi olan varmı

Açık öğretim lisesi okuyor yazıyor benim eğitim bilgilerin de
Şimdi ben ortaokul mezunu oluyorum tercihimi 999-1001-1000 kodlamalarini dikkate alarak mi yapmalıyım
İlk defa yapıyorum tecrübeli arkadaşların fikrine ihtiyacım var.

hocam nereden baktınız veya sağlık memurluğunu da mı eklediniz bilmiyorum ama memurlarnetin tercih robotunda bile 98 olarak gösteriyor

Canlar benim bi iki sorum olacak ben biyoloji ogretmeniyim ekpss tercihleri basladi ben nereleri tercih edebiliyorum ve birde bizim için tekrar ogretmen olma şansı var mi bunu bilen varsa yardim eder mi

kadro sayısı çok iyi bir çok arkadaşımız yerleşir inşşalh bende 2014 ekpss 3. atama ile yerleştim 2 ay kadar zorluk çektim iş hayatımda ama şu an iyiyim herkesin allah gönlüne göre versin 657 olmak ayrıcalık bence tüm arkadaslarıma başarılar.

yaa dalga gecer gibi liseden düz memur kadrosu az be.ılk atama çöp gibi duruyo.

4418 kodtan tek bir kadro dahi açmayarak beni hiç şaşırtmamıştır.

Sizin yapacağınız işin ben...

arkadaşlar ben açıktan lise okuyorum bu yıl ilk defa kuraya başvuru yaptım pek bir bilgiye sahip değilim seçmem gereken 2 şık var önümde
[FONT=arial]ben bu ikisini seçtım diyelim 2 yıl içinde kaç defa kurada çıkma şansım var ve her kurada yeniden tercih yapmak zorundamıyız yoksa bu yaptığımız tetcihler 2 yıl geçerlimi ?
[/FONT]
490140027MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (BURSA TÜM İLÇELER)999,1000,1001
491590005TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ (BURSA TÜM İLÇELER)999,1000,1001

@OttoEmpire

hangi kurumun hangi kadroda kaç personel aldığını nasıl görüyorsunuz..ösymais te sadece şöyle yazıyor örnek; ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / MEMUR (BURSA KELES) kodu: 3001

ben tercihlerimi hangi kodlamaya göre yapacam yokmu bilgisi olan açık lisede okuyorum öğrenim bilgilerimi kopyaladim YarDım LüTFEN

EĞİTİM BİLGİLERİ
Alınan Eğitimler
Kaynak Eğitim Türü Okul Adı Diploma Notu
e-Okul Ortaöğretim (Lise)
Okul No: - 069001 - AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ
20024 - LİSE PROGRAMI
9008 - ALANI YOK (Dal: -1 - DALI YOK) 55,00 / 100
(Okuyor)
Koordinatörlük Ortaokul
- / -
Mezun 2008

arkadaslar bu kura ıle yazıyo sadece kura ıle gırenlerın tercıh yapabılcegı yerlermı bunlar normalden gırenler ıcın ayrı bı tercıh yerlerımı acılıyo

arkadaşlar merhaba ben ilk defa girdim sınava lisanstan girdim maliye mezunuyum tercihler nasıl yapılacak bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim

BEN 2014 EKPSS den teknisyen(elektrik) olarak atandım simdi tekrar tercihte bulunup veri haz. ve ya memur olmak istiyorum.tekrar tercih yapılamaz diye bir ibare göremedim kılavuzda basvuruda sıkıntı yok herhalde ozgurluk;

Orta ögretim 2016ekpss ilk defa girdim bu sınava Arkadaslar 55,60122 puan aldım tercih hakkim var ilk defa böyle bir sınava katildim daha önce hiç böyle tercih yapmadim ne yapmam gerekiyorsa bana yardımcı olabilirmisiniz çok SEVİNİRİM.(%77 engelli epilepsi rahatsligim bulunmaktadır)

arkadaşlar kılavuz nerede bulamıyorum ? bütün kadroların puanlarını görebileceğim kılavuz yok mu ?

Sevgili iş adayı olan arkadaşlar biraz sakin olalım
Bizim elimizden geleni tercih yapmak işe yerleştirmemiz ise takdiri Kader-i İlahi..

tosunümit

1120 İlköğretim / Ortaokul / İlkolul mezunu, (KURA)

2514 Ortaöğretim (lise) mezunu,

1340 Önlisans mezunu,

1039 Lisans mezunu
Rebellious

Ekpss ye kayıt olurken hangi okul türünde kayıt oldunuz ? Liseyi halen okuduğunuza göre lise düzeyinde girmediniz sanırım. Kuraya mı katıldınız ?

1806;
Yazdığımı yanlış anlamissiniz.
Simdi tercih yaptiniz diyelim. Ve bir kurumu kazandiniz. Ama vazgecrtiniz ise baslamadiniz. Iste bu durumda 1 yil boyunca tercih yapamiyorsunuz.
Eger 2014 ekpss nin 3unucu atamasinda yerlestiyseniz. Henuz 1 yiliniz dolmamis bu tercihte tercih yapamiyorsunuz sanirim.
1yili gectiyseniz sorun yok. Klavuzda bi yerde yazmasi lazim bunun.

Sizosalgun

Hangi öğretim türünde Ekpss ye kayıt olduysanız onun klavuzunu indirip ona göre tercih yapacaksınız.
midestino

şuradaki adresten lisans ile ilgili olan klavuzları indirip ais.meb.gov.tr adresinden tercih yapacaksın.
yusuf5534

Buradaki klavuzlardan ortaöğretim olanı indirip kendi hesabınızla ais.osym.gov.tr adresinden tercih yapacaksınız. Tercih yaparken koşulları sağladığınıza emin olun. Genel klavuzu dikkatlice okuyun.
Zamanın Ötesinde

Kadroların puanlarını gösteren herhangi bir puanlama şekli yok. Kadroları tercih ediyorsunuz. Tercih ettiğiniz kadroyu kaç kişi tercih etmişse ona göre en yüksek puanlı olan o kadroya yerleşiyor. Bu 30 tercih içinde tekrarlanıyor.

OttoEmpire;

Kuraya kayıt oldum açık orta okul diplomam ile şu an halen okumaktayim açık lise

Bu arada kura tercihleri sadece 999,1000,1001 yani ortaokul kodlamalariyla olabilmektedir yaptım artık buna göre tercihlerimi

Üst Alt