Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS ile 2.3. atama için destek

120 kişiye yaydık kuzenimle inşallah onlarda kendi çevresine yayar. Yalnız 500 imza az değil mi. 5 bin 10 bin imza olsa daha etkili olmaz mı

Tabiki daha iyi olur ama olmuyor iste bu konularda malesef fazla duyarlı değiliz

Engelliler gününde atama olmaz demi sonuçta müfredat gereği yılda 1 kere arama yapılıyor deniliyo keşke aralıkta atama olsa zaten Şubat da anca başlarız :)

Olmaz diye bişe yok istenildimi herşey oluyor

ben imzaya devam edeyim bu gidişle 500 ü zor buluruz yoksa

Bitti çok şükür napiyim devam ediyimmi yeterlimi

Günaydınlar,
Tam 500 olduk, imzada yeni hedefi 1000 olarak revize edilmiş, lütfen herkes 2 dk ile şu imzayı yapsın, belki bir şey çıkar. İlgililere trwitterdan bu linki atsak bile yeter.

xpitonxd

Ben bu imza kampanyasının pek etkili olabileceğini sanmıyorum. Aynı kişi farklı yöntemlerle defalarca imza atabiliyorsa güvenirliği zaten sekteye uğratılmış demektir. Ayrıca bu yöntemlerle resmi kurumlarla nasıl bir etkileşim oluşturulabilir burası da düşündürücü...

Bence ses getirebilmek için DPB, BİMER, CİMER gibi resmi mercilere sürekli mesajlar göndermek, (e-devlet de kaydı olanların kimlik bilgileri de tescil edildiği için daha güvenilir olur). TBMM gündemine taşıtabilmek için vekillere ulaşabilmek yada benzeri şeylerle hiç olmazsa sesimizi duyurabileceğimizi düşünüyorum.

Ben atandım ama genede imzaladım atanmayanlar için inşallah faydalı olur

hayırseverizmir

Arkadaş haklı ben defalarca imzaladım yararımıza olur diye ama gercekten olucaksa yoksa boşuna uğraşmayalım bu kampanyayı başlatan arkadaş forumdan birisi ise eğer bu konu ile ilgili açıklama yapsa daha iyi olur diye düşünüyorum içi boş bi kampanyasa eger burda oyalanmamıza gerek yok bence onun yerine yine arkadaşın dediği gibi kurumlara dpb bimere yazalım

Arkadaşlar bu imza kampanyasının üst kısmını okursanız orda kampanya muhatabı dpb olduğunu görürsünüz.Sizin dpb birey olarak yazıcanız yazıdan kat kat daha çok faydası olucağına emin olabilirsiniz.Bu şekilde kampanya başlatıp görme engeliler için beyaz eşya üretilmesini istiyoruz diye kampanya başlatıp,istediklerini üretime başlatılar.Bİr çok imza kampanyası başlatıp isteklerini elde etiler.Yani biz bu kampanyaya ne kadar çok imza toplarsak o kadar dpb da sesimiz duyulur engelliler daha çok ve çabuk kadro alır.

https://www.change.org/p/engelli-iki...edium=copylink
[FONT='inherit']

Kampanyanın muhatabı: [/FONT]
[FONT='inherit']t.c devlet personel başkanlığı[/FONT]

xpitonxd

İnş dedigin gibi olur neyse devam edelim ozaman he bu arada her kişi birtane imza atma yerine birden fazla atsın yani farklı isim soy isim e posta şehir yazıp imzalasın ozaman daha çabuk bitirmiş oluruz sayıda yükselmiş olur yoksa böyle her gün imza isteyerek tamamlama mız zor olur

Bende imzaladım arkadaşlar inş hakkımızda hayırlısı.Ben atandım darısı atanamayan arkadaşların başına.

guluzar

hayırlı olsun bende atandım izmir altındağ ilkokuluna gerçi ilk tayinim bursa idi ama izmire aldırttım siz nereye atandınız

YALÇIN00086
hizmetli Ama masa başındayım 85 bucuk

guluzar
hangi halk eğitim.bu arada 2017 ygsye hazırlanıyorum 2017 ygsde bir olumsuzluk olursa 2018 için halk eğitimden kurs görecemde hangisindesin

İzmire atanan diger arkadaşlarla tanışma fırsatınız oldumu izmire 86 kişi atanmıştı bunların icinde daha yuksek puanla atanan varmı 87 88 90 gibi

daha ilk atamada atananlar işe başlamadı.atandım ama hergün bi haber gelicekmi diye bekliyorum.dilerim bekleyen arkadaşların hepsi atanır.herkesin gönlünce olur.

ben 87 puanla atandım benim kurs sürecinde tanıdığım arkadaşlarım var onlarla görüşüyorum.

Puanınız tam olarak kac benimde 87 sira 635 sizin kac ve o arkadaşlardan yuksek puan alan varmı

ben 2014 sınavıyla atandım benim durumum sizi etkilemez.ama 2016 sınavıyla 90 puan alıp atanan arkadaşım var.puanınız 87 ise çok yüksek ihtimal memur olarak atanırsınız

bende hizmetliyim ama okul müdürü insaniyetliğinden masa başına verdi

Üst Alt