Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS için Antalya'da kursa gidecek var mı?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2016 ekpss için Antalya'da yargı akademi ile görüşmeye gittim bilgiler aldım.Aldığım bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum öncelikle sınava gerçekten hazırlanmak isteyenler var ise bu yazım onlaradır.2016 sınavı tarihi belli değil ama büyük ihtimal nisan gibi filan olur görüştüğüm yetkili eğer yeterli sayıda öğrenci olursa ayrıyeten engelliler için bir sınıf açıp sınava kadar bizi yetiştirebileceklerini söyledi fakat yeterli miktarda öğrenci olmazsa normal kpss ye hazırlananlarla beraber ders görüp eksik konuları birebir hocalarla tamamlayabileceğimi söyledi.Yani sınava hazırlanmak isteyen var ise gidip görüşüp bilgi almasında fayda var kurs sanırım eylül gibi başlayacakmış.

Not:Kurs ücretlidir.

ben de başka dershaneye sordum. "biz sizi arayacağız, daha program netleşmedi" dedi. anlaşılan bu gidişle kendi kendimize çalışmamız gerekecek.

Merhaba arkadasim. Eger etrafinizda gitmek.isteyen bir.kac kisi daha varsa toplanip gidebilirİz.
O dershanenin adini vetelefonunu yazabilir misiniz rica etsem.?

Bende varım ekpss kursu için ulaşmak isteyen özele msj atsın

Merhaba arkadaşlar.. Bende katılmak isterim ama ben ortaöğretimden giricem sınava..

Vakit yaklaşıyor yargı akademi'ye telefon açıp sorabilirsiniz [SIZE=5][FONT=Arimo]0 (242) 248 70 50[/FONT][/SIZE]

Yargı Akademi den başka yokmuş kurs Antalya'da. Onlar da talebe göre sınıf açacaklarmış, kursun günleri belli değil. Kursa gitmeyi düşünen varsa beraber gidebiliriz.

Ya da bildiğiniz başka kurs varsa bilgi verirseniz sevinirim. Yargı akademi biraz pahalı geldi.

Son düzenleme:
Antalya'da engellilere ücretsiz kurs açılacağı haberini aldım. Ne kadar yeterli olur bilmiyorum fakat oraya da katilmayi düşünüyorum. Seleklerin karşısındaki yerden bilgi sahibi olabilirsiniz.

bulent381

Henüz aramadilar ben de aramadim. Yargi Akademi dersanesinde egitim görüyorum siz arayip sorabilirsiniz.

Üst Alt