Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS basvuruları ne zaman?

mustafaozen

adude okuyorsunuz sanırım bende aydında okudum ondan sordum hayırlısı diyelim ben dershaneye gidilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü test tekniği geliştirmek denemeler hep dershane ile oluyor zaten kitaplara yeterince para harcanıyor 700 lira felan dershane parası evde çalışsak kitaplarla ondan çok para harcanır bence bu benim görüşüm tabi

evet adüde okuyorum. dedikleriniz doğru olabilir fakat dershanelerin kalitesi de orta da diyorum ya bende çalıştım bu işin içindeydim arkadaşlarımda var daha üniversite bitmeden çalışan. Gerçekten berbat bir sistem dershane sistemi. Lisans mezunu her türlü kitapla halleder olayı. Yine de söyleyeyim dershenelerin aralarında çok çok iyi olanları var isim verip reklam yapmayacağım ama onlarında meblağsı oldukça yüksek. En azından ben dershaneye gerek duymuyorum ve kimse ye de tavsiye etmem. Çünkü dershanelerin içini çok iyi biliyorum. Öğrenciye verirler 250 lira aylık akşam derslerine sokarlar ne kadar verim alınabilir o da meçhul. Test tekniği de geliştirmeyi normal denemelerle de halledebilirsiniz görüşündeyim. 150-200 hadi 500 liraya yıllık deneme sınavı ücreti ödeyip dershanenin öğrencileriyle denemelere girebiliyorsunuz. Dershane bunlar nerden para kırpsak diye bakan kuruluşlar :p

evet adüde okuyorum. dedikleriniz doğru olabilir fakat dershanelerin kalitesi de orta da diyorum ya bende çalıştım bu işin içindeydim arkadaşlarımda var daha üniversite bitmeden çalışan. Gerçekten berbat bir sistem dershane sistemi. Lisans mezunu her türlü kitapla halleder olayı. Yine de söyleyeyim dershenelerin aralarında çok çok iyi olanları var isim verip reklam yapmayacağım ama onlarında meblağsı oldukça yüksek. En azından ben dershaneye gerek duymuyorum ve kimse ye de tavsiye etmem. Çünkü dershanelerin içini çok iyi biliyorum. Öğrenciye verirler 250 lira aylık akşam derslerine sokarlar ne kadar verim alınabilir o da meçhul. Test tekniği de geliştirmeyi normal denemelerle de halledebilirsiniz görüşündeyim. 150-200 hadi 500 liraya yıllık deneme sınavı ücreti ödeyip dershanenin öğrencileriyle denemelere girebiliyorsunuz. Dershane bunlar nerden para kırpsak diye bakan kuruluşlar :p
Doğru haklisiniz lisans soruları çok zordu hicde calisamamistim belkide ondan bu kadar korktum belki sizde bu sene lisanstan girerseniz

lisanstanda gireceğim tabi ki sonuna kadar deneyeceğim şansımı:) Akşam siz öyle dedikten sonra inceledim en azından %10 luk kısmını sorular ales seviyesinde sorulmuş çalışmak gerek çalışmadan girsem ben 70 düzeyinde alırdım. çünkü en son Ales 68 gelmişti benim.

lisanstanda gireceğim tabi ki sonuna kadar deneyeceğim şansımı:) Akşam siz öyle dedikten sonra inceledim en azından %10 luk kısmını sorular ales seviyesinde sorulmuş çalışmak gerek çalışmadan girsem ben 70 düzeyinde alırdım. çünkü en son Ales 68 gelmişti benim.

Evet haklisiniz bende çalışmadan 69.3 puan aldım hayırlısı atanmak istiyorum artık ders çalışmak istemiyorum açıkçası neyse hayırlısı diyelim

aynen hayırlısı. Hepimiz için en hayırlısı Allahtan

selam merak etme bu sene 2016 şubat ayında 2015/2 atama olacaktır...

2015/2 en geç 2016 şubat ayında atama olacaktır....

arkadaşlar sınav tarihi henüz belli olmadı. belirsizliğin ortadan kalkması için bimer ve akim mail atalım

arkadaşlar lise 2015 mezunuyum fiziksel engelliyiim %90 raporum var yapabilirmiyimm ne kadar kolay oluur

sanırım henüz başvuru tarihi ve sınav tarihi netleşmedi. bir bilgisi olan var mı acaba ?

Üst Alt