Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS basvuruları ne zaman?

frtongan

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
selam 2016 ekpss orta ogretım lıse bavuruları nezaman

önce sınav tarihi belli olacak daha sonra başvuru tarih aralığı belli olacak

eyvallah yanı bavurular bu senemı olur ? yoksa onumuzdekı senemı

Seneye nisan mayıs gibi sınav olsa, subat mart gibi başvuru olur..
Gecen sene öyle olmuştu..

aynen ankilozun dediği gibi olur umarım hayal kırıklığıyla sonuçlanmaz hayırlısı olur bu sene bayabir hayal kırıklığı oldu

sende sağol artık 2016 ya bakacaz arkadaşlar

akpnın engellı polıtıkası bıtmıştır .
2016ekpss ve akp aman yarabbi!

arkasdaslar ekpp s 2016

merhba arkadalsar ekpss 2016 dıyelım nısanda yapılcı ne kadr sure ıcınde tercıhler olur acvık lıse okuyo m yetısebılckemıyım

2014 sınavı için aldığımız rapor geçerli olur mu yeni rapor isterler mi

EKPSS İçin normal kpss kursuna gitmyi düşüüyorum.Taviye edermisniz ? Nasıl hazıranmak gerekir sınava

2016 EKPSS Başvuru Süreci ve Sınava Hazırlanmak

Merhaba,

Daha önce EKPSS ye hazırlanmış arkadaşlardan destek rica ediyorum. Sınava nasıl hazırlanayım. Normal KPSS kursuna gitmek mantıklı mı ?
Sorumlu olunan konular KPSS ve EKPSS aynımı ?
Lisans mezunuyum atanma şansım nedir ? En az kaç almam gerekir

Arkadaşlar 2016 Ekpss'den önce 2015'te 3. atamaların olması lazım ondan sonra 2016 Ekpss sınavı olması lazım lütfen 2015 3. atamalarının olması için herkes elini taşın altına koysun yoksa hiç kimse 1 atamayla 2 atamayla yerleşemez...

kpss kursları tamamen para tuzağından ibaret. zaten lisans mezunusunuz alın bir set önce konu anlatımını çalışın sonra testini çözün. daha sonra denemelerle kendinizi hızlandırın. vatandaşlık anayasa vb konuları okuduktan sonra araştırın mevzuatı okuyun ÖĞRENİN. kurslar dediğim gibi para tuzağı daha öğretmen olmamış stajyerleri derse sokup insanları dolandırıyor kurslar verdiğiniz paraya yazık bence. Kesinlikle ezber yapmayın ÖSYM ezber yapanla öğreneni ayırabilen iyi sınavlar yapıyor. yaptıkları sınavların içeriği %60 çok kolay, % 20 kolay %10 zor, %10 çok zor şeklinde oluyor. ben fizik bölümünde okumaktayım ekpss ortaöğretimden girdim hiç kitap açmadan 89 küsur puan aldım. hizmetlilerden yazdım sırf kadro alayım diye hem çalışıp hem okumak istiyorum. Kesinlikle kursa gitmeyin oturun çalışın ezber yapmayın konuyu öğrenin

dikkat ederseniz alımlarda çok azalmaya başladı. ne olacak bilmiyorum

Allaha şükür ki 2012 de paçayı sıyırdım 90 puan ile : ))

Rabbim sizlere de yardımcı olsun. Emek veren, isteyen kazanır..

Teşekkürler, Peki Lisans mezunları genelde atanıyor mu ? birde sorular dahamı kolay oluyor normal kpss ye göre

kolay olup olmadığını bilmiyorum. genel olarak osymnin yaptığı sınavlar yazdığım dağılımda oluyor yani ;%60 çok kolay, % 20 kolay %10 zor, %10 çok zor şeklinde. lisans mezunlarının atanması da normal kpss gibi başarı sıranıza göre değişir birşey söyleyemem

ekpss sınav tarihi

arkadaşlar 2016 ekpss sınav tarihi başvurusu ne zaman,
sınavı ne zaman veya ne zaman belli olur ?

selamlar.

bende bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. ekpssye girebilmek için lise diploması mı olması gerek benim ortaokul diplomam var sadece ayrıca kura ile engelli memur alımı ne zaman bunların bilgisini verebilecek var mı ?

kura ıle engellı memur vardı tercıh edıldı bıttı o sımdı sonuclar 10 gun sonra acıklanacak ancak 2016 ta bı daha gırebılırsınız orta okul mezunları sınava gıremez ancak kura usulu katılabılır tabı kurada alım cok az baSVuru cok en aZ lıse mezunu olmanız lazınm sınava gıebılmenız ıcın bence kuraya kalma bı an once lıseyı bıtır yuksek bur puan alırsan atanma ıhtımalın cok yusek kura oyle degıl kura sayısal loto gıbı tutursan ısmın cıkarsa memur olursun bende kuraya katıldın gecen kurada ısnmım cıkmadı bundada cıkarmı bellı degıl allah buyukdur

yesil_izmit

Bende lisans mezunuyum sorular zordu hemde süre çok azdı bence dershaneye gitmenize fayda var sürekli denemeler yapılıyor kendinizi daha iyi hazırlıyor diğer arkadaş liseden girmiş lisenin soruları çok kolaydı hiç çalışmayanlar bile 80 kusur aldı üstelik arkadaş fizik bölümünde okuyormuş 89 alması çok normal ama dediğim gibi lisanstan giriyorsaniz mutlaka destek almak lazım bu benim görüşüm

Arkadaslar yapmayin etmeyin dershanelerde calisan destek aldiginiz hocalar hoca bile degiller. Yeterli ekonomik durum yoksa dershanelere para harcamayin. Tekrar soyluyorum lisans mezunu birinin dershaneye gitmesi bana cok sacma geliyor. Universite size ne derece egitim veriyor sorusu aklima geliyor. Gic bir hazirligim olmadan alesten 68 aldim. Kpss icinse sunu söyleyeyim muhakkak anayasa ve vatandaslik ogrenilmeli ezberlenmemeli. Matematik ve Turkce sorulariysa genel osym stili. Ha su var derseniz matematigim zayif kpss dershanesinin faydasi olmaz. Bircok arkadasim daha mezun olmadan kpss kurslarinda ogretmenlik yapiyor ne kadar kaliteli adamlarsa da bircogu tecrube sahibi degil hele hele anayasa ve vatandaslik hocalari isletme mi bitireni ararsiniz kamu yonetimimi yoksa aciktan mezun olani mi? Üniversite 3. Sinifta dershanelerde matematik konusunda ben de ders verdim. Aldanip paranizi harcamayin harcayacaksanizda soyle 7 8 bin gozden cikarip alaninda uzman bu isi yapan dershanelere gidin. Fakat tekrar tekrar soyleyeyim ben de dahil eger oturup guzel konu anlatimli kitaptan ogrenilmedigi surece bu kpss den gecilmez. Denemeleri bircok dershane ucret karsiligi yapiyor size en fazla 500 liraya mal olur. Hadi bide kitaplar 1000 lira deyin. Osym yi anlamanizi tavsiye ederim bu adamlarin soru kaliplari belli her sinavda max. 5 6 surpriz soru sorup siralamayi yapar. Yuzdelik kisimlari da yukarida verdim. Osym 45 46 yildir ayni stil sorar.

Üst Alt