Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS Başvuru kılavuzu açıklandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önceki sınava girdim şimdi önce ücreti yatırıp sonrami ÖSYM ekranından onaylayacagim yoksa tam tersinimi yapacağım bilen varmı acaba

70 le 4 defa atanamadim bu sene girmeyeceyim

merhaba bana yardımcı olurmusun bn bu nısanda sınava gırıcem

SelamunAleykum
Ben bu sene ilk defa lise düzeyinden e kpss ye girecem. Türkçe ve matematiğim sağlam çok şükür . Allahın izniyle ful çekecem türkçe ve matematikte.
Kaç net ve kaç puanla atanırım ?
Matematiği iyi yapsam faydası olur mu ?
Birde ben meslek sınıfı öğrencisiyim.Mesleğimle ilgili sertifikamda var. Atamalarda etkili olur mu ? Bilenler lütfen cevaplasın.
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun. Şimdiden teşekkürler.

2014 ekpss atamalarında sertifika işe yaramadı diploma ile atama yapıldı.

Nasıl yani diploma ile ?
Peki meslek lisesi çıkışlı olmam işe yarar mı ?

Duzeltme

Arkadaşlar ilkokul mezunları için kuraya katılmak istiyorum yalnız diplomamin aslını bulamıyorum ama elimde 1 adet fotokopi si mevcut fotokopi ile işlemlerini gerçekleştirebilirmiyim.

Son düzenleme:
Tesekkur ederim zendark eğer öyleyse gerçekten çok iyi olur benim için, uzerimden yük kalkmış olur aksi taktirde memlekete okuduğum okula gidip yenisini almak zorunda kalirim.

Noter aslı gibidir yapıyor fakat aslı gibidir yapması için aslısını da görmesi gerekiyor. Aslı olmadan aslı gibidir yapmaz noter.

Evet ya mantık olarak doğru ama yinede şansınızı deniyemim bakarsın yaparlar.

Merhaba Kısmet hanım ben kuraya katıldım ve mesleki açık lisede okuyorum şuan mezun olacağım inşallah yani mezun olmayı hak ettim tercihlerde lise mezunu olarak tercih yapabilirmiyim acaba bilginiz varmı eğer yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin görüşmek üzere

Lise kadrolarına tercih yapabilmek için, lise düzeyinden sınava girmiş olmanız gerekir.

Arkadaşlar ben de sinava girecektim ama kayit gormunu bulamadim nerden kaydoldugunu bir turlu bulamadim

ohooo sen çok geç uyanmışsın :D
sınav bitti millet memur oldu sen ne diyorsun :D

Sonerumut kardeşim sınav nisandaydı atamalar bile oldu. Bi sonraki sınav 2018 de kardeşim ona iyi çalış

ilk defa sınava giricem ben ne yapmam gerekiyo sağlık kurulu tarafından alınmış engelli raporum var yardımcı olurmusunuz

Kardeşim sınav başvusu açıldıktan sonra raporunla birlikte diplomanı birde sınav ücretini yatırdığına dair belgenle ÖSYM merkezine giderek başvurunu yapabiliyorsun

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum smilemisty kardeşim 2018 de ekpss var diyor 2017 de yokmu 2 senede bir mi yapılıyor acaba bu konuda pek bilgim yok..

evet 2 yılda bır olur 2018 de sınav

ilk kez ekpss basvuru yapıcam aıle ve sosyal polıtakalr bakanlıgına basvurdum engellı kartı ıcın baska ne yapam gerekıyor

fasfor 2018'de ösym'nin sitesinde başvuru kılavuzu yayımlanır. Kılavuzdaki bilgilere göre hareket edersin..

meraba abla kura varmı varsa ne zaman başvuru tarihi yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar mezun olmadan kpssye giremiyor muyuz. ben haziranda mezun olcağım . basvuruda mezuniyet belgesi veya diploma diyor. bir d mezun olduğu tarihi falan istiyor çok saçma değil mi

ankiloz

tesekkurler beklemedeyım engellı kımlık kartımı da cıkardım aıle ve sosyal polıtakalr bakanlıgı na da sordm daha baslamadı dedı bahcelıevlerde osym nerde var ılla aıle ve sosyal polıtıkalar bakanlıgımı yonlendırmelı yoksa ben dırek gıdebılıyormuıyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt