Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS Başvuru kılavuzu açıklandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
468
Reaksiyonlar
202

ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

Başlangıç Tarihi :23.02.2016 10:00
Bitiş Tarihi :09.03.2016 23:59
Sınav Ücreti:30,00 TL
Ödeme Yerleri: Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç), Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç), Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı, Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler, Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.), ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

mrb kısmet hanım ilk defa başvuru yapacağım ekpss ye bankaya para yatırırken ekpss diye mi yatıracaz

EKPSS SINAV ÜCRETİ : 110,00 TL (SINAV ÜCRETİ SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN
110,00 TL’DİR. 30,00 TL ADAY TARAFINDAN 23 ŞUBAT-10 MART 2016 TARİHLERİ ARASINDA YATIRILACAKTIR 80,00 TL İSE AİLE VE
SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI TARAFINDAN SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN ÖSYM HESABINA YATIRILACAKTIR.)

30 tl den sonra 80 tl daha yatıracağımız klavuzda yazıyor bu doğru mu acaba ?

arkadaşlar bi yakınım başvuracak aile ve sosyalden ön kabul ve taahhüt beyanı belgesini 2 tane verilecek yazıyor biri aile ve sosyal politikalar bakanlıgında kalacak biri ne olacak okula teslim edecegizmi yoksa bizdemi kalacak

sınava ilk kez girecek

80 TL yi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı senin adına Osym ye yatıracak. Sen sadece 30 TL yatıracaksın..

mrb bende ilkkez kuraya katılacaqım hangi belgeler isteniyor ve nereye başvuracaqım

AdTarihSaatSüreÜcret (TL)Ödeme Durum
2016 - EKPSS 24 Nisan 201610:0060 dakika30,00 Ödendi

olmuş galiba hadi hayırısı

klavuzda şöyle bişey dikkatimi çekti ENGELLİ SAĞLIK KURULU RAPORU OLMASI gerekmektedir diye br ibare var acaba bu nedemek ? farklı bir rapor mu alacaz bilgisi olan var mı acaba ??

ARKADAŞLAR İLK OKUL VE ORTAOKUL İÇİN ÖSYMDEN HANGi çıktıyı alacaqım yardımcıolun

GND
arkadaşım engelli raporundan bahs ediyor raporu olmayan giremez demek için öyle diyor

meraba arkadaslar... şahsen dılekçe gonderıyormuyuz? bılgınız varsa bu konuda aydınlatırsanız sevınırım

bankalar atm lerden yatırın diyorlar ücretleri vezneden kabul etmiyorlar uğraştırdılar baya

okul raporun aslını istedi bir de

Daha önceden sınava girenler nasıl başvuru yapacak ?

ilk kez giricemde ben neler yapılıcagını bilen varsa detaylı olarak anlatabilirmi ?

Ben cevaplayım bunu, sınav ücreti 110 tl'dir. 30 tl adaya ait 80 tl aile bakanlığına ait. 80 tl'yi aile bakanlığı ösym ye yatıracak burası sizi işgilendirmiyor.

ben 2014 de dirdim atandım ama gitmedim yine girip tercih yapaıp atanabilirmiyim bilgisi olan var mı

Arkadaşlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun Sadatların Duası olsun inşallah hepimiz için hayırlı olur.

Yanlis cevap dogru cevabi goturme kurali ekpss de varmi acaba?

daha önce başvuru yapmadım direk ATM den parayı yatırsam başka yapmam gereken bir şey var mı

şu anda engelli memur statüsünde çalışan kişinin bu sınavı kazanıp, tekrar memur olarak atanma durumu var mı? bu soru nasıl olsa sorulacaktı yine, ben sordum.

Kısmet hanım soruları ekpps sorularını osym sayfasından yazdırmay calışıyorum ama soruları vermiyor belliki bilincli yapılıyor baska bir sayfadan almamız mümkünmü bir bildiğiniz varmı ilk defa sınava giricem bilmiyorum ondan

DODOROS Telifini ödeyerek çıkmış soruları yasal bir şekilde paylaşan kaynaklar varsa bunları alabilirsiniz. Ama bunun dışında ÖSYM'den soruların % 10'undan fazlasını öğrenemezsiniz.

şuan ona kanaat getirdim cok aradım yani internette . Siz daha önceden girdinizmi kısmet hanım sınava hangi düzeyde girdiniz ben %40in üzerinde engelli kategorisindeyim yani alıcam ama pek emin olamadım hangi soru kitapciğini arıyorum telefonlarada bakmıyorlar kilodan müzdarip egnelli raporu aldım çalışıyorum ibb belediyesinde sağşıl işlerinde masa bası çaılısıyorum . Artık dışardan alıcam kitabı fakat hangisini alıcam şimdiden teşekkürler kısmet hanım.

genel engelli durumundan girersiniz ayrıca kitap konusuna gelirsek belli başlı yayınlar var yargı ihtiyaç gibi bunların hangisinden alırsanız olur lise mezunu iseniz lise önlisans lisans mezunu iseniz lisans hazırlık kitabı alacaksınız kpss ye hazırlık kitapları olacak set halinde satılıyor zaten @DODOROS

Daha önceki sınava girdim şimdi önce ücreti yatırıp sonrami ÖSYM ekranından onaylayacagim yoksa tam tersinimi yapacağım bilen varmı acaba

Son düzenleme:
osym nin sitesinde engel bilgisi değişikliği için ankaraya postalamak gerekiyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt