Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 ekpss atamasında yerleşen arkadaşların Çalışabilir ibaresi yorumları

mekkem571

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2016 ekpss ilk tercihte yapılan atamadan yerleşen arkadaşlar sizlerden ricam bizim gibi ikinci tercihte atama bekleyen arkadaşların bilgisi olması açısından
1- Engelli raporun arka kısmında çalışabilir ibaresine dikkat ediliyormu
2- Çalışabilir ibaresine dikkat eden kurumlar ve tekrar rapor isteyen kurumlar hangileri.
3- Yerleştikten sonra arkadaşlar şunlara dikkat edin başıma geldi sizde önceden buna hazırlıklı olun dediğiniz konular açısından lütfen bu konu hakkında bilgilendirme yaparsanız çok memnun oluruz biz bir aileyiz biz atandık diğerleri ne yaparsa yapsın mantığı ile yapmayalım lütfen.

saygılarımla

Yerleştikten sonra cevaplanabilir sorduğum sorular sadece bu durumlar unutulmaması bizleride aşamalardan haberdar edilmesi açısından şimdiden açtım.

teşekkür ederim

Raporda eğitim alanı hayır yazıyor

Arkadaşlar eğitim alanı hayır yazıyor memurlukta atandığımızda engel teşkil olurmu bilen arkadaşlar yorum yazabilirmi

Üst Alt