Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015'de kuracılara 2000 kadro açılsın!

Konular
15
Reaksiyonlar
0
kuracılara 2000 kadro açılsa keşke valla ne iş olsa yapıcam neresi cıksa gidicem

bende senın durumundayım kardesım ama nerde keske 2000 kadro acsalar keske 240 kadro actılar gecen kura 2000 kadro acmaları bence hıc sanmıyom allahtan ümit kesılmez kardes tek caremız lıseyı hemen bıtırıp ekpss ye gırıp 90 ustu almak lazım anca oyle kesın gozuylen bakabılırız memur olmaya :(

valla kardesım 2000 kadro acamaları bı mucizze olur lıse meuzunu arkadaslrımıza dahı o kadar az karo actılar kaldıkı orta okul mezunlarına o kadar kadrı acsınlar hıc sanmıyom acsalar gene bı 200 300 bılemedın en fazla 500 kadro acarlar o da 50 bın kısıden fazla kuraya basvuıru oluyor artık mıllı pıyangoyu kım tutturursa işiizlik zor kardesım cok zor allah yardımcımız olsun

Aslında engelli leri kamuya özendirmek yerine tam tersine

özel sektöre yönlendirilecek ama orda şu sağlanacak engelliyi işten çıkartılması kolay olmayacak

ve maaş özelde genelde biz engelliler mesleğide olsa güzel yerden mezunda olsa asgari üçret teklif ediliyor

bunun yerine şunu akıl etmiyorlar engelli çalışanın ssk priminin tamamını ve vergi kesintisini devlet karşılayacak

yani engelli maaşını brüt alaçak yada engelliler içinde asgari üçret belirlenecek

kimse ozaman kamu kamu demez beklentiye girmez

valla kardesım herkez memurluk ıstıyor talep cok olunca kadrolarda az oluyor atanmak bı haylı zorlasıyor herkes memur olmayı ıster ıste senın dedıgınde mantıklı oyle olursa fazla talep olmaz ben bıle dıyorum bı ozel sırkette bı ısım olsaydı oda guzeldı

özel de çalışıyorum ama maaş açısından şikayetciyim

benim fikrime çoğu engelli kardeşim sıcak bakar

kardesım sen ılk okul mezunumusun ozelde ılk okul mezunlaerını işe alıyorlarmı kkeske bende gırebılseydım

özelde yerine göre kişiye göre ilkokul mezunu olmayanda çalışıyor

burda mezuniyetten önce kişinin kendini geliştirmesi

Üst Alt