Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015 EKPSS Sonuçları Açıklandı!

Milli Eğitim Bakanlı'ğına nasıl bir başvuru yapıcaz

20 yıldan berı bu tur sınavlara gırıyom puanım 78 bı turlu bı yere yerlesemedım.3 cocuk babasıyım halen bı ısım yok.bu zamn zarfında hep akp yı destekledım..elvada akp hg mhp

20 yıldan berı bu tur sınavlara gırıyom puanım 78 bı turlu bı yere yerlesemedım.3 cocuk babasıyım halen bı ısım yok.bu zamn zarfında hep akp yı destekledım..elvada akp hg mhp
bende öyle puanım 78 di umutluydum ama umudum kalmadı o kadar hakaret eden kişiler yerleşti demekki torpil degıl puana bakıyo herşey :))

O eskidenmiş ya , torpille yerleşme bence öyle bişey olsa düşünsene kaç milletvekili var her biri bir akrabasını yerleştirse , kamunun tümü birbiryle akraba olurdu heralde.Hiç yokta diyemeyiz ama öyle abartılacak boyutlarda da değildir bence.

yok burdan konuşanlara diyorum ferhat çok konuştular biliyosun ve şimdide yerleştik diyolar demekki torpil yok hakeden var

[FONT=helvetica]CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (VAN / ERCİŞ )...hakkımızda hayirlisi [/FONT]

HSYK 90,7 puanla hizmetli, maaş ne kadar olur GİH sınıfı, fikri olan var mı?

tüm atanan kardeşlerime hayırlı olsun darısı atanamayan arkadaşlarımıza işallahhhh

arkadaşlar benim ikinci tercih tuttu
şimdi diyeceksiniz 2. sıraya hizmetlimi yazzzdın diye ama ben memleketimden çıkmak istemedim o yüzden ikiye yazdım
atanan arkadaşlara hayırlı olsun atanamayanlara da şunu söyleyeyim ben 10 yıl sonunda atandım geçen sene de sınavım iptal olmuştu dava falan uğraştım nasipe ne varsa o bulur sizi zamanla her şey hallolur

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun atanamayanlar inşallah en kısa zamanda gönüllerince atanırlar

atanan arkadaşlara hayırlı olsun, atanamayanlar için de en kısa zamanda yeni bir atama olur inşallah.

Ayrıca, Denizli'ye atanan arkadaşlar, sormak istediğiniz bir şey veya yardıma ihtiyacınız olan bir konu olursa mesaj yazabilirsiniz, ben ve ailem elimizden geleni yaparız

yenı atama yapacakların ı sanmıyom olsa osym yerlestırme takvımınde yazardı ınsallah yaparlar beklıyen herkes atanır 1 kac gune kadr canıma kıyıcam helallık alayım herkesten cunku bu ezıyetı cekemek ıstemıyom sız sız olun kura denen formalıteye kanmayın kurada torpıllılerın ısımlerı onceden yuklenmıs zaten bana gore hepsı hayal

ıntıhar anımı kameraya alıp heryerde yuklıcem

Manisa kamu haataneler atandım kura ile hizmet olarak

Boş kalan kontenjanlar için tekrar atama yapılacak mı 1. atamada yapılmıştı sanırım.

Atanan arkadaşlardan ve editörlerden, organizatörlerden rica ediyorum lütfen 3. atamaların olması için bize destek olmaya devam edin, atandık diye burayı boş bırakmayın ben 1 puanla kaçırdım, 3. atama için bir tarihin oluşturulması için, atanamayan arkadaşlarımız için, kısacası ALLAH için ne gerekiyorsa yapalım, birlik olalım yeter ki 3. atamalar olsun...

Yav kardeşim siyasetinizin içine edeyim.20 yıldır dır giriyom diyosun.akp 13 yıldır var geri kalan 7 yılda da zaten MHP li koalisyonlar vardı.Yani 20 yıldır bu ülke bu partilerin alayını gördü.Bence sen oy moy kullanma :))

Üst Alt