Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015 EKPSS atama sonuçları Saat 14.00'de DPB sitesinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun umarım en çok emek veren ve en çok ihtiyacı olanlar kazanmıştır

Valla puanlar 64küsurata kadar düşmeyeceği için ve atanamayacağım için hiç umudum yok

Dpb ne alaka ya her zaman ösym açıklıyordu!!! Zaten 1 ay beklettiniz bir de muallak işler yapılıyor!!

Dun bir arkadas atama resmini yayinlamisti. 18 inde zaten belli oldu. Bi oyunlar donuyor ama gorecegiz bakalim..

1 aydır bekliyoruz yok saat 14 dü yok 15 di milleti meraktan çatlatmayı çok seviyolar

Şehit ve Gazi yakınları kurası diye paylaşmışlar memurlar.net'te. Dpb linki. Engelli yazmıyor. Yalancı adiler.

Osym gibi bi kurumun var altyapin var sen git dpb den reklam yap ilginc secim oncesi boyle oluyor demekki

Oy bekliyorlarsa bi de utanmadan. Ağzı laf yapıyo gödek başbakanın ağlayacaktı konuşurken duygudan. 1 aydır bekletiliyoruz. Seçim için yapmıyolarmış da mış mış. Ulan biz niye 1 ay bekledik o zaman.

Arkadaşlar DPB yerine HDP'nin sitesinde yayınlanacakmış. ;):D

Site en yuksek hite gircek kime baksam yesil yaniyo bunlarin acikliycagi yok ben kirmizi oluyorum

Sana da gunaydin serkan

engelli ataması yok diğerlerini vermişler orda sanırım

kura ve şehit, gazi yakınları sonuçları oradaki heralde öyle ümit ediyorum çünkü çıkmadı birşey

puhahahaha çok güldüm hani nerede engelli ataması yaw bunların allah dediğine inanın başka bir şeye inanmayın allah aşkına sabahdan beri bunu demeye çalışıyorum ama bazın yandaşlar kabul etmiyor :)))) alın size atama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt